Call us

Webshop - Webwinkel

E-commerce

Een webwinkel als 24/7 verkoopkanaal

Alleen maar voordelen

Een professionele webshop bevat als basis alle functionaliteiten van een Flexious website en webcatalogus en heeft als extra nog veel meer mogelijkheden.
Bovendien creëert een webwinkel alleen maar voordelen.

Denk aan een lage drempel voor nieuwe potentiele klanten die kennis kunnen maken met uw producten, de kans om meer producten aan te bieden die u niet eens op stock heeft, meer informatie verschaffen bij het product dan in een fysieke winkel, ....

Kort samengevat is een professionele webshop laten maken de beste investering die u kunt doen.
.

Persoonlijke aanpak

Advies

Wij geven graag onze professionele ondersteuning bij elk project. Onze persoonlijke aanpak zorgt er voor dat wij betrokken zijn bij elke opdracht.

Beter gevonden worden?

SEO

We helpen u om beter gevonden te worden in google, bing, en andere zoekmachines. Uw webshop optimaliseren kan voor elke pagina en elk product belangrijk zijn.

Zelf beheren kan maar niet verplicht

Flexious WMS

Maak gebruik van ons handig en gebruiksvriendelijk platform om uw eigen websites te beheren. Indien u wenst om iets in de inhoud te wijzigen, kan u dankzij ons web management systeem (WMS) zelf aanpassingen doen zonder extra te moeten betalen.

Het platform is zodanig opgesteld dat zelfs iemand met weinig ervaring en zelfs zonder technische kennis, er gemakkelijk zijn weg terug in kan vinden. U staat er niet alleen voor, ook wanneer u vragen heeft, blijven wij steeds bereikbaar om te helpen.

Geen zin om dat zelf te doen?

Wij verzorgen uw site

Bent u ook van het principe "elk zijn vak"? In plaats van zelf uw kostbare tijd te investeren in het onderhouden van uw website, kunt u al deze taken aan ons over laten! Wij nemen alle onderhoud en update zorgen met plezier van u over.

Niet iedereen is graag bezig met aanpassen van een website, net daarom zijn wij er voor u! Wij verzorgen uw website, updaten dit op regelmatige tijdstippen zodat uw website na een tijd toch nog steeds straalt en beschikt over recente informatie.

Geen openingsuren - 24/7 online winkel

Mee met de toekomst

Bedrijven en kleine zelfstandigen zien steeds meer het nut in van het gebruik van een online shop. Wat is er nu makkelijker dan uw producten 24 uur per dag en 7 dagen per week te kunnen verkopen zonder dat u extra personeel inzet. 

De webshop, of het online verkopen van produkten en diensten is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Feit is dat steeds meer mensen het internet gebruiken om producten te zoeken en te bestellen zonder hiervoor de deur uit te gaan.

Profiteer mee van de nieuwe trends, een webwinkel beginnen kan iedereen!


Wij koppelen uw website graag aan uw bestaande software pakketten

Van eenvoudig tot zeer uitgebreid

Het is perfect mogelijk dat u al gebruik maakt van een ERP pakket, stockbeheer programma, facturatieprogramma, ... waar u liever gebruik blijft van maken. Dat is absoluut geen probleem! Wij puzzelen de verschillende systemen in elkaar zodat ze naadloos met elkaar kunnen praten. Hier hoeft u niets voor te doen. Met de naam van de software kunnen wij al contact op nemen met deze partij en zorgen voor de rest. Voor u is dit geen extra stressfactor, wij zorgen er persoonlijk voor dat deze koppeling vlekkenloos gebeurt en zeker en vast zonder verlies van data. Alles gebeurt veilig en dik in orde.

Benieuwd naar meer maar toch wat schrik?

Vraag uw gratis demo aan

We hebben oor naar uw verhaal. We luisteren naar wat u nodig heeft en kunnen daarop het beste project voorstellen met de juiste modules of koppelingen naar uw bestaande software. Heeft u wel interesse in onze diensten maar had u graag toch eens zien met uw eigen ogen of ons beheersysteem wel zo gemakkelijk is als we het zelf beweren? Dat kan perfect! Laat het ons nu weten. Wij geven u een persoonlijke demonstratie. Dit hoeft veel tijd in te nemen in uw drukke agenda, na een paar minuutjes bent u al overtuigd van het gemak.

 Een paar voorbeelden van dichtbij

Ons werk

Is een basis e-commerce website voor u niet voldoende?

Meer mogelijkheden

Elk project starten wij vanuit dezelfde basis principes: snel, uitbreidbaar en super flexibel.
Beslist u om toch maten en kleuren of personalisaties toe te voegen aan uw Flexious webshop, dan kan dit steeds zonder opnieuw te moeten herbeginnen. Wij bouwen uw site modulair op, zodanig dat uitbreidingen op een later tijdstip minimaal voor extra kosten zorgen.
Naast onze bestaande modules kunnen uitbreidingen op maat zoals inschrijvingsformulieren, ledenbeheer of andere functionaliteiten altijd bij geprogrammeerd worden.


Slimme webshop

Personalisaties

Maten en kleuren

Nieuwsbrieven

Verhuur
systeem

Import - Export
Synchronisatie

Dealer platform
Automatisatie

Web based
software

Bent u ook benieuwd naar meer realisaties?

Bekijk deze case in detail

Matisseandhenri
De kleren maken de ...
jonge kerel

Een pracht van een webshop met prachtig aanbod aan kinderkledij.
Krijg combinaties van passende outfits aangeboden in de vorm van een complete set!


Caroline Biss
Stijlvol shoppen

Stijlvol shoppen op een website in een gebruiksvriendelijke,
trendy omgeving. Kwaliteitskledij in een klassevol jasje. Meer dan
2000 gebruikers per dag vinden hier hun weg naar een schitterende outfit.


Overtuigd door onze realisaties?

Start jouw project

Neem nu contact met ons op om jouw webproject te starten!

Bel ons op 0497 55 55 46 of stuur ons een bericht

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2022 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten