Call us

Grafisch & Design

Grafisch ontwerp & Design

Wil jij ook opgemerkt worden als je voorbij komt?

Val op met met onze 'Visualballoon'

Wij verzorgen al jouw grafisch materiaal zowel voor online als voor drukwerk. Bijvoorbeeld: Logo's, briefpapier, groot formaat spandoeken, banners, catalogussen, flyers, uitnodigingen, beursmateriaal, interactieve tv's, ...

Tal van producten en diensten die we voor jou ontwerpen


Ondertussen weten we allemaal dat de eerste indruk de stap is om verder te klikken op jouw advertentiemateriaal of om te blijven op jouw website. De eerste indruk is dan vooral jouw grafisch & design onder andere. Dus hoe het er uit ziet. Wanneer dit niet goed is, mag je zeker zijn dat die bezoeker zal wegklikken en erger nog, hij komt nooit meer terug. Jouw grafisch materiaal & webdesign toont hoe je bent als bedrijf. Ze geven een bepaalde indruk aan jouw onderneming of organisatie. Hoe creatiever je bent met jouw ontwerp en hoe professioneler jouw flyers en folders of visitekaartjes of website zijn, hoe beter de indruk.

Lees verder welke diensten wij speciaal voor je doen! 

Webdesign

Webdesign

Een onderneming met een aantrekkelijke webdesign verhoogd de kans dat klanten een conversie maken op je website. De reden is dat een aantrekkelijke website de juiste elementen bevat om meteen actie te ondernemen.
Flyers & folders

Flyers & folders

Flyers & folders zijn nog steeds hippe marketing tools die je kan inzetten. Het verzenden van informatie over nieuwe producten of service zorgt voor een extra effect om de aankoop te stimuleren. Vergeet nooit dat offline marketing nog steeds belangrijk is voor je onderneming.
Visitekaartjes

Visitekaartjes

Jouw visitekaartjes ontwerpen met de juiste design die jouw doelpubliek zal aantrekken. Ze helpen de verkoop verhogen door de kracht van persoonlijke netwerken. Visitekaartjes helpen bij het creëren van persoonlijke relaties.
Logo ontwerp

Logo ontwerp

Vertrouwen, vertrouwen en nog eens vertrouwen! We gebruiken het wel vaker maar een logo moet vertrouwen uitstralen. Een logo schept een bepaalde reactie of emotie aan je doelpubliek. Een logo moet je zoveel mogelijk kunnen tonen aan de buitenwereld zodanig dat ze bekend zijn met je.
Fotografie

Fotografie

Een foto zegt meer dan 1000 woorden! Het zorgt ervoor dat alles wat je typt of schrijft versterkt! Zonder een foto kan de lezer geen beeld vormen van wat je schrijft. Ze moet voldoen aan verschillende elementen om ervoor te zorgen dat de bezoeker niet weg klikt.
Videobewerking

Videobewerking

Voor Facebook is een video belangrijker dan een afbeelding. Als je concurrent een video plaatst en jij een afbeelding dan zal de video hoger eindigen op Facebook.

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.


© 2020 ViTi Network.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten