Call us

Een zeer uitgebreid platform boordevol mogelijkheden

Flexious WMS functionaliteiten

Voor sommige is dat nog steeds een luxe om zelf iets aan hun website te kunnen aanpassen, maar bij ons is dit de standaard. Hoewel dit absoluut niet verplicht is om dat zelf te doen, zijn alle mogelijkheden aanwezig om uw website op een gemakkelijke manier aan te passen. We geven u de nodige tips & tricks om dat te kunnen doen zonder zorgen.

Het Flexious WMS (Web Management System) is veel meer dan zomaar een CMS. Wij koppelen er alles aan vast die hoort bij uw website. CMS staat vooral voor het beheer van de content, maar met onze WMS beheren we alles. Van klanten, inhoud, bestellingen, producten, kortingen, ... het kan ook mailings of nieuwsbrieven versturen en naadloos gekoppeld worden aan uw bestaande software pakketten mocht dat voor u nodig zijn.

Onze Flexious WMS hebben wij zelf opgebouwd vanuit onze jarenlange ervaring. Technische kennis om uw website aan te passen is niet nodig, het is heel simpel om aanpassingen te doen. Wij kunnen u gerust opvoorhand laten zien hoe het werkt en u zal meteen overtuigd zijn van het gemak.

We hebben nog niet de tijd gevonden om deze pagina uitgebreid aan te pakken, maar aarzel zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie over deze module. Met een gratis en vrijblijvende demo kan ik u tal van mogelijkheden laten zien.

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.


© 2018 ViTi Network.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten