Call us

Wij zijn er voor u

Support & Onderhoud

Wij zijn er voor u

Support

Bij elk project voorzien wij de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier zelf aanpassingen te doen. Maar mocht dat nodig zijn, dan zijn wij steeds bereikbaar met raad en daad. Zit u vast? Of lukt het niet goed? Of bent u vergeten hoe het nu weer in elkaar zat?

Wij hebben geen 9to5 mentaliteit en zijn ook bereikbaar buiten de kantooruren. U kunt echt op ons rekenen.

Het is niet zo dat wij voor elke vraag of elk telefoontje een rekening sturen. Wij helpen u graag verder met wat tips en tricks. 

U kan ons bereiken op de standaard kanalen zoals telefoon, sms, en email maar ook op de whatsapp, skype, facebook messenger, tickets, live chat ...

Vragen? Problemen? Opmerkingen? We zijn er voor u.

Up-to-date zonder zorgen

Onderhoud

Wanneer het voor u efficiënter zou zijn om het onderhouden van de inhoud van uw website uit te besteden in plaats van uren stresserend te werken aan uw website. dan staan wij paraat! Niet iedereen heeft de behoefte om zelf de website te onderhouden.

Ook al kan het perfect zelf aangepakt worden, het is soms wel eens elk zijn stiel. Als u het echt niet graag doet dan nemen wij de zorgen van uw website over. Op afgesproken tijdstippen gaan wij uw website aanvullen of updaten.

Dit kan zoveel als u dat zelf wenst. We bespreken dit samen en bepalen de beste werkmethode. Dit kan bijvoorbeeld wekelijks, maandelijks, om het kwartaal, enkele keren per jaar of op willekeurige momenten wanneer het gewoon nodig is.

Besteed uw tijd aan taken die u liever doet, laat het onderhoud aan ons over.

Elk zijn vak

Uw persoonlijke webmaster

Als webmaster ben ik uw persoonlijk aanspreekpunt. U kunt mij contacteren met allerlei vragen en taken. Naast het onderhouden van de website zijn er vaak nog andere gerelateerde taken waarbij wij u kunnen ondersteunen. Ik denk bijvoorbeeld aan het opmaken van een facebook omslagfoto voor uw bedrijfspagina. Het ontwerpen van afbeeldingen/banners voor display campagnes, het maken van een nieuwsbrief,... Dus wij nemen voor u alle zorgen over van alles op en rond uw website.

Offline zijn er ook verschillende manieren waarbij wij u kunnen helpen. Bijvoorbeeld het ontwerpen van een folder, flyer, catalogus, uitnodiging, advertentie voor drukwerk in een krant of tijdschrift,... en dit allemaal in dezelfde huisstijl. Zo herkent uw klant uw bedrijf op elke mogelijke manier waarop u zich kenbaar maakt of is het een herkenningspunt wanneer u in contact komt met potentiële klanten.

Hallo, Ik ben Vicky, en wordt heel graag jouw persoonlijk aanspreekpunt!
Je kan me bellen of smssen of whatsappen op mijn gsm: 0497 55 55 46 of stuur me een mailtje: vicky@flexious.be.
Ontdek snel hoe ik je kan helpen.

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2022 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten