Call us

Elk zijn vak

Jouw persoonlijke webmasterWaarom kies je voor een webmaster?

Geen interesse of helemaal geen zin om jouw tijd te spenderen aan het updaten van jouw website? Weet je helemaal niet hoe je er aan moet beginnen of heb je niet de intentie om jou daar geregeld mee bezig te houden?

Groot gelijk! Vaak blijft het toch wel elk zijn vak. Hoewel het mogelijk is om zelf aanpassingen te doen, is het daarom nog niet verplicht. Wij zijn hier dagelijks mee bezig en doen dit dag in dag uit. Het is onze passie en wij verzorgen graag jouw website. 

Als webmaster ben ik jouw persoonlijk aanspreekpunt. Je kunt mij contacteren met allerlei vragen en taken.

We spreken af om op geregelde tijdstippen jouw website aan te passen. Dit kan dagelijks, wekelijks, maandelijks, een paar keer per maand of per jaar. Zoveel je maar wil of gewoon wanneer het eens nodig is.

Je hoeft jou zich hier geen zorgen over te maken, bezorg ons de tekst of gewoon het onderwerp. Bezorg ons de foto of vertel ons waar we foto's moeten gaan nemen. We contacteren je regelmatig om jouw website wakker te houden.

Een website met recente en juiste informatie oogt voor jouw klanten een stuk beter dan onvolledige of verouderde informatie. Jouw website is dan ook een digitaal visitekaartje. Je hebt graag een professioneel voorkomen, net daarom nemen wij deze taken van jou over en zorgen voor jouw website van A tot Z.

Nog meer dan enkel jouw webmaster!


En er is meer! Niet alleen jouw website nemen wij onder onze vleugels. Ook het maken van banners voor advertenties, voor facebook omslagfoto of display campagnes enz kunnen wij voor jou ontwerpen. Wij helpen ook met het maken van campagnes en advertenties met de opvolging er van.

Offline kunnen wij ook de nodige hulp bieden bij het maken van folders, flyers, advertenties voor drukwerk in een krant of tijdschrift, catalogussen, uitnodigingen,... en dit allemaal in dezelfde huisstijl. Zo herkent jouw klant jouw bedrijf op elke mogelijke manier waarop je zich kenbaar maakt of is het een herkenningspunt wanneer je in contact komt met potentiële klanten.

Je kan op ons rekenen voor verschillende taken!

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2022 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten