Call us

site - shop - platform

Slimme websites

Resultaatgericht - Efficient

Slim bekeken

Een slimme website, webshop, toepassing of platform is veel meer dan zomaar een website. Niet alleen het design is hierbij belangrijk maar ook de technische mogelijkheden. Voor uw bezoekers en potentiële klanten is uw website vaak het eerste contact. De eerste indruk kan doorslaggevend zijn in de beslissing of uw bezoeker uw producten zal kopen of uw diensten zal raadplegen.

Is uw website wel successvol? Brengt de investering van uw website of webshop op? Brengt het nieuwe klanten met zich mee? Heeft u hierdoor tijd over of verdient u meer geld? Kunt u ook de opbrengst van uw website investeren in nieuwe projecten en nieuwe klanten? 


Persoonlijke aanpak

Advies

Wij geven graag onze professionele ondersteuning bij elk project. Onze persoonlijke aanpak zorgt er voor dat wij betrokken zijn bij elke opdracht.

flexibel - gemakkelijk - nuttig

groeit mee

Verdien geld met uw slimme website. De kracht van een slimme website zit hem in de details. Wij maken de perfecte oplossing, speciaal voor u!

Zelf beheren kan maar niet verplicht

Flexious WMS

Maak gebruik van ons handig en gebruiksvriendelijk platform om uw eigen websites te beheren. Indien u wenst om iets in de inhoud te wijzigen, kan u dankzij ons web management systeem (WMS) zelf aanpassingen doen zonder extra te moeten betalen.

Het platform is zodanig opgesteld dat zelfs iemand met weinig ervaring en zelfs zonder technische kennis, er gemakkelijk zijn weg terug in kan vinden. U staat er niet alleen voor, ook wanneer u vragen heeft, blijven wij steeds bereikbaar om te helpen.

Geen zin om dat zelf te doen?

Wij verzorgen uw site

Bent u ook van het principe "elk zijn vak"? In plaats van zelf uw kostbare tijd te investeren in het onderhouden van uw website, kunt u al deze taken aan ons over laten! Wij nemen alle onderhoud en update zorgen met plezier van u over.

Niet iedereen is graag bezig met aanpassen van een website, net daarom zijn wij er voor u! Wij verzorgen uw website, updaten dit op regelmatige tijdstippen zodat uw website na een tijd toch nog steeds straalt en beschikt over recente informatie.

Simpel voor klanten en personeel

Analyseer gebruiksgemak

Weet u waar uw website bezoekers op klikken? Hoe ze op zoek zijn naar informatie binnen uw site of shop? Vinden ze die relevante informatie wel weer terug toen ze op uw website terecht gekomen zijn via een advertentie of zoekresultaat?

Door continu data te verzamelen over de bezoeker en deze te hergebruiken om de website te verbeteren. Hierbij gaat het niet alleen om kliks, maar ook om bezoekpaden en muisgedrag.

Wij analyseren het surfgedrag van uw bezoekers en zorgen er voor dat het efficiënt wordt weergegeven.

Hoe vaak moet u of uw personeel dezelfde omslachtige handelingen uitvoeren per dag of per week? Veel van deze taken kunnen gemakkelijk omgetoverd worden tot een automatisch script. Zo bespaart u een hoop tijd die u kunt investeren in het groeien van uw onderneming of in het soigneren van uw klanten!


Wij koppelen uw website graag aan uw bestaande software pakketten

Van eenvoudig tot zeer uitgebreid

Het is perfect mogelijk dat u al gebruik maakt van een ERP pakket, stockbeheer programma, facturatieprogramma, ... waar u liever gebruik blijft van maken. Dat is absoluut geen probleem! Wij puzzelen de verschillende systemen in elkaar zodat ze naadloos met elkaar kunnen praten. Hier hoeft u niets voor te doen. Met de naam van de software kunnen wij al contact op nemen met deze partij en zorgen voor de rest. Voor u is dit geen extra stressfactor, wij zorgen er persoonlijk voor dat deze koppeling vlekkenloos gebeurt en zeker en vast zonder verlies van data. Alles gebeurt veilig en dik in orde.

Benieuwd naar meer maar toch wat schrik?

Vraag uw gratis demo aan

We hebben oor naar uw verhaal. We luisteren naar wat u nodig heeft en kunnen daarop het beste project voorstellen met de juiste modules of koppelingen naar uw bestaande software. Heeft u wel interesse in onze diensten maar had u graag toch eens zien met uw eigen ogen of ons beheersysteem wel zo gemakkelijk is als we het zelf beweren? Dat kan perfect! Laat het ons nu weten. Wij geven u een persoonlijke demonstratie. Dit hoeft veel tijd in te nemen in uw drukke agenda, na een paar minuutjes bent u al overtuigd van het gemak.

 Een paar voorbeelden van dichtbij

Ons werk

Is een basis e-commerce website voor u niet voldoende?

Meer mogelijkheden

Elk project starten wij vanuit dezelfde basis principes: snel, uitbreidbaar en super flexibel.
Beslist u om toch maten en kleuren of personalisaties toe te voegen aan uw Flexious webshop, dan kan dit steeds zonder opnieuw te moeten herbeginnen. Wij bouwen uw site modulair op, zodanig dat uitbreidingen op een later tijdstip minimaal voor extra kosten zorgen.
Naast onze bestaande modules kunnen uitbreidingen op maat zoals inschrijvingsformulieren, ledenbeheer of andere functionaliteiten altijd bij geprogrammeerd worden.


Webshop
Ecommerce

Import - Export
Synchronisatie

Dealer platform
Automatisatie

Web based
software

Bent u ook benieuwd naar meer realisaties?

Bekijk deze case in detail

Matisseandhenri
De kleren maken de ...
jonge kerel

Een pracht van een webshop met prachtig aanbod aan kinderkledij.
Krijg combinaties van passende outfits aangeboden in de vorm van een complete set!


Caroline Biss
Stijlvol shoppen

Stijlvol shoppen op een website in een gebruiksvriendelijke,
trendy omgeving. Kwaliteitskledij in een klassevol jasje. Meer dan
2000 gebruikers per dag vinden hier hun weg naar een schitterende outfit.


Overtuigd door onze realisaties?

Start jouw project

Neem nu contact met ons op om jouw webproject te starten!

Bel ons op 0497 55 55 46 of stuur ons een bericht

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2022 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten