Call us

Waarom Flexious?

Onze waarden

Flexibel

Het zit al in onze naam "Flexious". Wij programmeren uw website, webshop, webtoepassing of platform zodanig flexibel dat het kan meegroeien met uw bedrijf.
Er zijn verschillende modules beschikbaar die u kunt gebruiken en bijvoegen wanneer het nodig is. Dat kan ook naadloos aangesloten worden op uw bestaande softwarepakketten.
Voor elk probleem zien wij een uitdaging en vinden wij gegarandeerd een oplossing. Niet alleen ons werk / onze code is flexibel, wij zijn ook voor de support bereikbaar buiten de kantooruren. Wij hebben geen 9to5 mentaliteit dus u kunt altijd op ons rekenen.Waardevol

Het tweede deel van onze naam "Flexious" komt van het engels "precious". Dit betekent in het Nederlands kostbaar, waardevol.
Net omdat wij u zó goed kunnen helpen met het automatiseren van uw dagdagelijkse taken, of het vereenvoudigen van complexe handelingen, of belangrijke data kunnen synchroniseren, of het beperken van het aantal keren dat u bepaalde dingen moet ingeven tot 1 keer, of het gemakkelijk maken van uw werk ..., bespaart u op kosten voor personeel en vooral bespaart u heel wat tijd die u kunt gebruiken om bezig te zijn met wat u graag doet.Persoonlijk

Bij Flexious bent u geen nummer! Elke klant wordt respectvol, eerlijk en persoonlijk behandeld. We kennen onze klanten ook graag naast de zakelijke kant. "Hoe het gaat met de kinderen?" of "Hoe het geweest is in het weekend of op vakantie?" zijn geen zeldzame vragen. Wij houden er van om menselijk te blijven en begripvol om te gaan met situaties.
U spreekt met dezelfde contactpersoon, u bent altijd welkom op ons kantoor, we komen graag naar u toe en u kunt ons bereiken op de standaard kanalen zoals telefoon, sms, en email maar ook op de whatsapp, skype, facebook messenger, ...  Kortom: We zijn er voor u.Duurzaam

Omdat een website of platform of webtoepassing ontwikkelen in sommige gevallen vaak eens aangevuld wordt met nieuwe mogelijkheden, of een koppeling naar nieuwe systemen of een integratie van nieuwe functionaliteiten... helpen wij u graag ook op lange termijn. We houden van meedenken om het meest efficiënte resultaat te bekomen. 
Wij zijn niet van het principe van snel afwerken en de volgende. Wij verkiezen kwaliteit, lange termijn, performantie, meedenken, resultaat, totaaloplossingen, efficiëntie, gemak, stabiliteit. Wij groeien mee met uw onderneming.Geen "praters" maar "doeners"

Het team

Ons team staat klaar met raad en daad. Wij zijn één voor één gemotiveerd om onze job uit te voeren. De passie van onze stiel zit helemaal in ons bloed. We zijn dan ook leergierig om mee te blijven met de laatste technologiën en trends.

We hebben oor naar uw behoeften en oog voor detail. We werken dan ook alleen maar voor de hoogste kwaliteit van de code, de snelste performance qua laadtijden, de veiligheid van de data, ... We verafschuwen "quick & dirty" om het met wat Engelse woorden uit te drukken. Dit betekent dat we niet van het principe zijn van "rap rap rap , als het maar werkt". Nee, wij zorgen ook achter de schermen dat het goed in elkaar gestoken is en werken ook zo weinig mogelijk met 3rd party software. We hebben graag de touwtjes in handen bij wat we maken. Hierdoor werken we zodanig flexibel zodat al uw wensen en behoeften kunnen worden ingewilligd.

De teamspirit in ons team is ook zeer belangrijk. We zijn open-minded, we zijn 1 team en samen bezorgen wij u een prachtig resultaat.

Waarom doen wij wat we doen?

Missie & Visie

We zijn er steevast van overtuigd dat u zonder tijdrovende taken en zonder stresserende zorgen kunt werken met uw site, aan uw site of door uw site. Het is absoluut de bedoeling dat er een glimlach op uw gezicht verschijnt wanneer u alleen nog maar denkt aan uw website.

Omdat zelfs wij vroeger ook vaak de weg kwijt waren in allerlei platformen en systemen, plugins moesten gebruiken die ter beschikking waren op de markt maar niet konden voldoen aan onze verwachtingen, versies die een update krijgen waardoor de plugins niet meer werkten enz...,  zijn wij zelf gestart met het ontwikkelen van Flexious.

Sinds 2007 & 2008 zijn wij op alle vrije momenten gestart met ons Flexious Web Management System (WMS). Dit klinkt nogal ingewikkeld, maar betekent in een gemakkelijke taal een systeem waarmee je via het internet (dus geen geïnstalleerde software op uw pc) en dus overal ter wereld, kan werken aan uw website, klanten, facturatie, stock, offertes, bestellingen, producten, mailings, foto's, teksten etc. We vinden het zeer belangrijk dat het gemakkelijk is om te gebruiken en mocht dat voor u nodig zijn ook naadloos kan aangesloten worden op uw bestaande software pakketten.
Het is dus onmogelijk om plots vast te zitten en opnieuw te moeten beginnen. Het kan flexibel mee groeien met uw bedrijf en uw behoeften. Automatiseren, vereenvoudigen, tijdsbesparend, kostenbesparend, efficiënt, kwalitatief, performant, stabiel, ... zijn enkele belangrijke termen die wij hanteren. Het is onmogelijk dat wij niet kunnen uitwerken wat u nodig heeft.

Wij zijn gespecialiseerd in slimme websites die zorgen voor uw gemak. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we technisch zeer sterk. Voor elk "probleem" zien wij een uitdaging en vinden altijd de perfecte oplossing.

Uw website, webshop, b2b toepassing of platform is bij ons in goede handen, én u kunt altijd op ons rekenen!Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2022 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten