Call us

Beter gevonden worden in google?

SEO

Het is tegenwoordig een hip thema de "SEO". Search engine optimization betekent deze term voluit en wil dus gewoon zeggen dat u uw website zodaning kan opzetten dat hij voldoet aan alle richtlijnen om goed te scoren in google. Natuurlijk zijn er tal van andere belangrijke factoren die hierbij een rol spelen.

Geloof niet in de fabeltjes dat u gegarandeerd op 1 zal staan. Iedereen wil op nr1 staan en iedereen die de moeite doet gaat voluit voor de top. Het hangt er vooral van af op welke zoekwoorden u goed wil scoren. Hoe uw pagina ingedeeld is, hoe de bezoekers uw pagina's vinden, van waar u bent, hoe u zoekt, de leeftijd van uw domeinnaam etc. Hoelang kan u aan de top blijven staan? Hoeveel aandacht wordt hier aan besteed? De technologie staat niet stil maar de algoritmes van google veranderen ook regelmatig. Dus mee blijven met de trends is de boodschap om aan de top te blijven.

We hebben nog niet de tijd gevonden om deze pagina uitgebreid aan te pakken, maar aarzel zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie over deze module. Met een gratis en vrijblijvende demo kan ik u tal van mogelijkheden laten zien.

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.


© 2018 ViTi Network.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten