Call us

site - shop - platform

Slimme websites

Resultaatgericht - Efficient

Slim bekeken

Een slimme website, webshop, toepassing of platform is veel meer dan zomaar een website. Niet alleen het design is hierbij belangrijk maar ook de technische mogelijkheden. Voor jouw bezoekers en potentiële klanten is jouw website vaak het eerste contact. De eerste indruk kan doorslaggevend zijn in de beslissing of jouw bezoeker jouw producten zal kopen of jouw diensten zal raadplegen. Wij bouwen een slimme websites aan de hand van het surfgedrag van jouw bezoeker. Voor jou gaan we voor de slimste website.


Wij koppelen uw website graag aan uw bestaande software pakketten

Van eenvoudig tot zeer uitgebreid

Het is perfect mogelijk dat u al gebruik maakt van een ERP pakket, stockbeheer programma, facturatieprogramma, ... waar u liever gebruik blijft van maken. Dat is absoluut geen probleem! Wij puzzelen de verschillende systemen in elkaar zodat ze naadloos met elkaar kunnen praten. Hier hoeft u niets voor te doen. Met de naam van de software kunnen wij al contact op nemen met deze partij en zorgen voor de rest. Voor u is dit geen extra stressfactor, wij zorgen er persoonlijk voor dat deze koppeling vlekkenloos gebeurt en zeker en vast zonder verlies van data. Alles gebeurt veilig en dik in orde.

Benieuwd naar meer maar toch wat schrik?

Vraag uw gratis demo aan

We hebben oor naar uw verhaal. We luisteren naar wat u nodig heeft en kunnen daarop het beste project voorstellen met de juiste modules of koppelingen naar uw bestaande software. Heeft u wel interesse in onze diensten maar had u graag toch eens zien met uw eigen ogen of ons beheersysteem wel zo gemakkelijk is als we het zelf beweren? Dat kan perfect! Laat het ons nu weten. Wij geven u een persoonlijke demonstratie. Dit hoeft veel tijd in te nemen in uw drukke agenda, na een paar minuutjes bent u al overtuigd van het gemak.

Is een slimme website voor u niet voldoende?

Meer mogelijkheden

Elk project starten wij vanuit dezelfde basis principes: snel, uitbreidbaar en super flexibel.
Beslis je om toch klantenbeheer of facturatie toe te voegen aan jouw slimme website, dan kan dit steeds zonder opnieuw te moeten herbeginnen. Wij bouwen jouw site modulair op, zodanig dat uitbreidingen op een later tijdstip minimaal voor extra kosten zorgen.
Naast onze bestaande modules kunnen uitbreidingen op maat zoals inschrijvingsformulieren, ledenbeheer of andere functionaliteiten altijd bij geprogrammeerd worden.

Haal meer uit uw website dankzij onze

super handig modules


Ben jij ook benieuwd naar meer realisaties?

Bekijk deze case in detail

Euro-Joe
Webshop met 10.000den artikelen


Thomas Bradley
Webshop met stijl

Vind het perfecte hemdje voor al gelegenheden. Kijk op op onze stijlvolle site en ondek jouw smaak. Dit zowel voor vrouw als man.


Fragine
Trendy & modebewust

Bekijk onze colectie. We willen een persoonlijke aanpak dus vind je mooi wat je ziet kom gerust langs in onze vestiging in Deerlijk.


Deback Electrics
De ideale vakman voor jouw project


Overtuigd door onze realisaties?

Start jouw project

Neem nu contact met ons op om jouw project te starten!

Bel ons op 0497 55 55 46 of stuur ons een bericht

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2020 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten