Call us

Waarom doen wij wat we doen?

Missie & Visie

We zijn er steevast van overtuigd dat u zonder tijdrovende taken en zonder stresserende zorgen kunt werken met uw site, aan uw site of door uw site. Het is absoluut de bedoeling dat er een glimlach op uw gezicht verschijnt wanneer u alleen nog maar denkt aan uw website.

Omdat zelfs wij vroeger ook vaak de weg kwijt waren in allerlei platformen en systemen, plugins moesten gebruiken die ter beschikking waren op de markt maar niet konden voldoen aan onze verwachtingen, versies die een update krijgen waardoor de plugins niet meer werkten enz...,  zijn wij zelf gestart met het ontwikkelen van Flexious.

Sinds 2007 & 2008 zijn wij op alle vrije momenten gestart met ons Flexious Web Management System (WMS). Dit klinkt nogal ingewikkeld, maar betekent in een gemakkelijke taal een systeem waarmee je via het internet (dus geen geïnstalleerde software op uw pc) en dus overal ter wereld, kan werken aan uw website, klanten, facturatie, stock, offertes, bestellingen, producten, mailings, foto's, teksten etc. We vinden het zeer belangrijk dat het gemakkelijk is om te gebruiken en mocht dat voor u nodig zijn ook naadloos kan aangesloten worden op uw bestaande software pakketten.
Het is dus onmogelijk om plots vast te zitten en opnieuw te moeten beginnen. Het kan flexibel mee groeien met uw bedrijf en uw behoeften. Automatiseren, vereenvoudigen, tijdsbesparend, kostenbesparend, efficiënt, kwalitatief, performant, stabiel, ... zijn enkele belangrijke termen die wij hanteren. Het is onmogelijk dat wij niet kunnen uitwerken wat u nodig heeft.

Wij zijn gespecialiseerd in slimme websites die zorgen voor uw gemak. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we technisch zeer sterk. Voor elk "probleem" zien wij een uitdaging en vinden altijd de perfecte oplossing.

Uw website, webshop, b2b toepassing of platform is bij ons in goede handen, én u kunt altijd op ons rekenen!Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2022 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten