Call us

B2B & B2C - Toepassingen

Op maat voor u

Vereenvoudig uw werk

Bespaar tijd en geld

Hoe zou het voor u zijn mocht u tijd besparen die u dan kunt benutten voor de taken die u veel liever doet? Of kosten besparen op personeelsleden die dagelijks dezelfde omslachtige taken moeten uitvoeren door te vereenvoudigen en te automatiseren?

Dit lijkt niet alleen een droombeeld, dit is realiteit. Wij kunnen voor u de perfecte webtoepassing of het handigste platform ontwikkelen die u en uw team efficiënt kan laten werken. Op een gebruiksvriendelijke manier automatiseren wij verschillende processen en ontwikkelen wij super handige functies waarbij het werk een stuk aangenamer verloopt.

Kort samengevat is een webapplicatie of web based software op maat de beste investering die u kunt doen.
.

Speciaal voor u

Op maat

Zijn de bestaande pakketten ook te beperkt of doen ze niet wat u er van verwacht? Wij maken de perfecte oplossing, speciaal voor u!

Persoonlijke aanpak

Advies

Wij geven graag onze professionele ondersteuning bij elk project. Onze persoonlijke aanpak zorgt er voor dat wij betrokken zijn bij elke opdracht.

Web based software op maat vol voordelen

B2B of B2C of B2B2C

Een platform of portaal op maat biedt alleen maar voordelen. Het vergemakkelijkt het werk van u en uw medewerkers en door de automatisatie verlaagt dit ook het foutenpercentage enorm. Het is een plezier om er mee te werken door zijn eenvoud en dankzij de geautomatiseerde taken bespaart u alleen maar tijd die kan benut worden aan andere belangrijke of leuke taken. De efficiënte werking van het platform op maat komt iedereen ten goede.

Snel uitbreidbaar en super flexibel

Meegroeien met uw bedrijf

Een pakket op maat kan afhankelijk van de grootte van de toepassing soms wel eens een flinke investering zijn om het uiteindelijke platform te laten maken op maat. Maar het is perfect mogelijk om een aantal stukken in fases te doen. Zo kunt u kiezen om de belangrijkste taken eerst te laten ontwikkelen en dan naarmate uw bedrijf groeit, kunnen er andere stukken bij geprogrammeerd worden. Er zijn geen beperkingen, u hoeft nooit opnieuw te beginnen.

Een webtoepassing is niets voor mij...

Dat dacht u maar

Het komt wel eens voor dat het idee van een webtoepassing op maat niets voor u is, maar niets is minder waar. Vaak denkt men dat het niet bestaat of dat er niets is om taken efficiënter te maken, maar de tijd staat niet stil. De technologie kan enorm veel. We kunnen dan ook de moeilijkste opdrachten omtoveren in een boeiende uitdaging en de perfecte oplossing bieden.

Bestanden gemakkelijk delen met uw klanten, grafieken genereren, data synchroniseren dat het op 1 plaats aangepast moet worden, inzicht geven aan klanten over bestelstatus of leveringstijden, taken vereenvoudigen,... . We ontwikkelden al verschillende systemen en kunnen ook voor u zeker en vast verder helpen.


Wij koppelen uw website graag aan uw bestaande software pakketten

Van eenvoudig tot zeer uitgebreid

Het is perfect mogelijk dat u al gebruik maakt van een ERP pakket, stockbeheer programma, facturatieprogramma, ... waar u liever gebruik blijft van maken. Dat is absoluut geen probleem! Wij puzzelen de verschillende systemen in elkaar zodat ze naadloos met elkaar kunnen praten. Hier hoeft u niets voor te doen. Met de naam van de software kunnen wij al contact op nemen met deze partij en zorgen voor de rest. Voor u is dit geen extra stressfactor, wij zorgen er persoonlijk voor dat deze koppeling vlekkenloos gebeurt en zeker en vast zonder verlies van data. Alles gebeurt veilig en dik in orde.

Benieuwd naar meer maar toch wat schrik?

Vraag uw gratis demo aan

We hebben oor naar uw verhaal. We luisteren naar wat u nodig heeft en kunnen daarop het beste project voorstellen met de juiste modules of koppelingen naar uw bestaande software. Heeft u wel interesse in onze diensten maar had u graag toch eens zien met uw eigen ogen of ons beheersysteem wel zo gemakkelijk is als we het zelf beweren? Dat kan perfect! Laat het ons nu weten. Wij geven u een persoonlijke demonstratie. Dit hoeft veel tijd in te nemen in uw drukke agenda, na een paar minuutjes bent u al overtuigd van het gemak.

 Een paar voorbeelden van dichtbij

Ons werk

We kunnen u ook verder helpen met

Meer mogelijkheden

Elk project starten wij vanuit dezelfde basis principes: snel, uitbreidbaar en super flexibel.
Beslist u om toch een en ander toe te voegen aan uw project, dan kan dit steeds zonder opnieuw te moeten herbeginnen. Wij bouwen uw site modulair op, zodanig dat uitbreidingen op een later tijdstip minimaal voor extra kosten zorgen.


Webshop
E-commerce

Import - Export
Synchronisatie

Dealer platform
Automatisatie

Slimme
websites

Bent u ook benieuwd naar meer realisaties?

Bekijk deze case in detail

Matisseandhenri
De kleren maken de ...
jonge kerel

Een pracht van een webshop met prachtig aanbod aan kinderkledij.
Krijg combinaties van passende outfits aangeboden in de vorm van een complete set!


Caroline Biss
Stijlvol shoppen

Stijlvol shoppen op een website in een gebruiksvriendelijke,
trendy omgeving. Kwaliteitskledij in een klassevol jasje. Meer dan
2000 gebruikers per dag vinden hier hun weg naar een schitterende outfit.


Overtuigd door onze realisaties?

Start jouw project

Neem nu contact met ons op om jouw webproject te starten!

Bel ons op 0497 55 55 46 of stuur ons een bericht

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2022 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten