Call us

Digitaliseren & Programmeren

Digitaliseren & Programmeren

volledig traject

Wij evolueren met je mee: digitaal - efficiënt

Zit jij al op de 'Digitrain'?

Wij maken jouw werk gemakkelijker door taken te digitaliseren en sneller door te automatiseren. Wij ontwikkelen op maat of maken een koppeling met bestaande software zodat je alles op 1 plaats kan beheren.

Digitalisering en programmering is belangrijk voor je onderneming


Digitaliseren en programmeren zijn woorden die vaak voorkomen bij ons. We gaan met z'n allen naar een wereld waar alles gedigitaliseerd en geprogrammeerd zal worden. Daarom is het voor een onderneming als die van jou heel belangrijk dat je ook meegroeit. Je wilt niet dat je als laatste bent, want als dat zo is gaan jouw klanten overstappen naar jouw vooruitstrevende concurrenten. Daarom geloven we erin dat we je kunnen helpen om jouw onderneming verder te digitaliseren, automatiseren, optimaliseren, synchroniseren en programmeren.

Gebruik jij een webshop? Heb jij een mobiele app? 
Heb je een slimme website?  


Webcatalogus

Webcatalogus

Een webcatalogus op je website zorgt voor overzicht van je producten en diensten. Zo weet de bezoeker wat je allemaal biedt. Het is de bedoeling dat je die catalogus bezorgd in ruil voor zijn of haar gegevens
Dealerplatform

Dealerplatform

Met een dealerplatform heeft jouw klant alles wat nodig is om jouw producten te kunnen doorverkopen aan zijn of haar klanten. Jouw klant weet onmiddellijk de juiste aankoopprijs en de adviesverkoopprijs. 
Mobielvriendelijke website

Mobielvriendelijke website

Elke website die geplaatst wordt moet ook mobielvriendelijk zijn. Want mensen surfen meer en meer via smartphone naar je website. Een website die daar niet aan voldoet zal gestraft worden door Google door je lager te laten eindigen binnen de zoekresultaat en hierdoor krijg je minder klanten.
Slimme websites

Slimme websites

Als onderneming wil je weten waar je bezoeker allemaal op klikt. Waar haakt de bezoeker af? Wie bezoekt er mijn website? Wij zoeken steeds naar mogelijkheden om jouw website te verbeteren voor jouw klanten en bezoekers aan de hand van het surfgedrag. Zo bouw je een slimme website.
Webshop

Webshop

Een professionele webshop is de beste investering die je moet doen. Online winkelen zorgt voor het gemak van de klant en dat is uiteindelijk een doelstelling voor elke ondernemer. Een webshop biedt alleen maar voordelen.
Mobiele app

Mobiele app

Voor jou ontwikkelen we en programmeren we een mobiele app. Sinds kort zien we dat de vraag naar apps enorm stijgen. Jouw app wordt de nieuwe toekomst van je onderneming. Zo creëer je merkbekend en merkkennis en vergroot je je klantenbestand.

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.


© 2020 ViTi Network.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten