Call us

Flyers & folders

Flyers & folders zijn nog steeds hippe marketing tools

Het gebruik van geprinte flyers en folders is tegenwoordig helemaal hip! Het wordt gebruik om jouw merk of jouw product bekender te maken en om naamsbekendheid te creëren. Door de digitalisering wordt de klant overspoeld door steeds aangesproken te worden door dezelfde marketingkanalen. Met flyers & folders of printmarketing ga je de klant op een andere manier in aanraking komen. Laat je onderneming meer zien en toon jouw merk of product aan jouw klanten.

Digitale media vs flyers & folders (print media)

Vroeger was print media (flyers & folders, nieuwsbrieven, magazines,.....) de belangrijkste bron voor de marketing om zo de merkbekendheid te vergroten of nieuwtjes te vertellen. Door de groei van de digitale media ( websites, apps, sociale media,...) valt de print media bijna weg zou je denken.

Toch heeft print media enorm veel voordelen:

  • Print media wordt beschouwd als een communicatiemiddel die zeer betrouwbaar is. Als je flyers of folder verstuurd zullen mensen er meer tijd aan besteden dan een simpele post via Facebook. Een Facebook post plaats je in 2 minuten terwijl een flyers of folder daar ben je dan 5 uur aan bezig om een mooi design met een passende tekst te plaatsen. We kunnen besluiten dat print media veel betrouwbaarder is dan digitale media.
  • Print media zorgt voor geen afleiding. Wanneer je een flyers of folder krijgt zal je er de nodige tijd worden ingestoken om het te begrijpen. Want er is geen afleiding en kunnen we ons er dus volledig op richten. Terwijl bij digitale media wordt je afgeleid door andere honderden advertenties en klikbare advertenties. Dus de afleiding is veel groter bij digitale media. 


 Een paar voorbeelden van dichtbij

Ons werk


Meer mogelijkheden
Ben jij ook benieuwd naar meer realisaties?

Bekijk deze case in detail

Overtuigd door onze realisaties?

Start jouw project

Neem nu contact met ons op om jouw project te starten!

Bel ons op 0497 55 55 46 of stuur ons een bericht

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2020 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten