Call us

Fotografie

Fotografie helpt je website versterken

Mensen worden aangetrokken door foto's, Dat wil zeggen dat alle ondernemingen veel mooie foto's moeten hebben op de website. Foto's kunnen positieve als negatieve bijdrage leveren aan de visuele marketing. Elk bedrijf heeft nood aan geweldige fotografie want het is van grootste belang bij de verkoop van producten. 

Je website is een directe weerspiegeling van je onderneming. Ondertussen is het al geen nieuws meer hoe belangrijk je website is voor je onderneming. Het is daarom belangrijk dat je website er goed uitziet. Geweldige foto's kunnen al zorgen voor 60% meer conversie. Je kan kiezen om foto's te plaatsen die van het internet komen, ofwel ga je investeren in een professionele fotograaf (Flexious). 

Voor mensen een aankoop plaatsen online gaan ze kijken naar foto's. De juiste kwaliteit zorgt ervoor dat mensen een aankoop plaatsen want maar liefst 94% kijkt naar de foto voor de aankoop. We kunnen besluiten dat fotografie enorm kan helpen om je meer verkoop te generen.

Zijn de foto's die ik gebruik op mijn website goed?

Ten eerste vraag je af of de foto's op je website geplaatst zijn door een professionele webdesigner. Als het zo is dan zullen die foto's aan de meeste voorwaarden voldaan zijn. Als je foto's niet geplaatst zijn door een professionele webdesigner dan moeten ze voldoen aan de volgende voorwaarden.

  1. Toont de foto wat je duidelijk wilt zeggen? Op sommige foto's vind je enorm veel elementen terug. Waardoor het voor de bezoeker ingewikkeld wordt om het te begrijpen. Knip foto's bij zodanig dat de afbeelding een specifieke focus heeft waarnaar de bezoeker kan kijken en de aandacht zal geven. 
  2. Gebruik je een professionele fotograaf? Een professionele fotograaf inhuren is een investering die veel kan opleveren voor je onderneming. Je moet het niet zien als een kost, maar als een investering in je marketing. Het zal je niet enkel helpen binnen je website maar ook voor je online als offline marketing. Je kan de foto's die gemaakt zijn gebruiken bij je campagnes of bij het uitdelen van flyers en folders. Wanneer je een professionele fotograaf hebt, zal je website een fantastische eerste indruk leveren en zal je meer bezoekers hebben en uiteindelijk meer verkopen. 
  3. Lage kwaliteit foto's? Zijn de foto's die te vinden zijn op je website van hoge kwaliteit? De bedoeling is dat je foto's er zo goed mogelijk uitzien op alle apparaten (smartphone, laptop, tablet,...). Tegenwoordig gebruiken we onze smartphone om websites te bezoeken. Die smartphones zijn van ongelooflijk hoge resolutie. De bedoeling is dat de foto's daarom ook van hoge kwaliteit zijn zodanig dat ze zichtbaar zijn. Wanneer het niet zo is zullen bezoekers afhaken van je website en zal je ze nooit meer zien.

Ben je nu overtuigd dat je een professionele fotograaf nodig heeft? 


 Een paar voorbeelden van dichtbij

Ons werk


Meer mogelijkheden
Ben jij ook benieuwd naar meer realisaties?

Bekijk deze case in detail

Overtuigd door onze realisaties?

Start jouw project

Neem nu contact met ons op om jouw project te starten!

Bel ons op 0497 55 55 46 of stuur ons een bericht

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.


© 2020 ViTi Network.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten