Call us

Visitekaartjes

Jouw identiteit op een visitekaartje

Vergroot jouw netwerk met een gepersonaliseerde visitekaartje. Een visitekaartje die nooit wordt vergeten door jouw potentiële klanten. Voor jou ontwerpen we visitekaartjes die de identiteit van je onderneming in kaart brengt. Zo creëer je naamsbekendheid en persoonlijke relaties.

Uit wat bestaat je visitekaartje?

Start niet zomaar aan een visitekaartje. Eenmaal je een logo hebt, kleurenschema van je merk en een goed idee en van wat je wilt dat je kaart over je zegt dan kan je van start gaan.

  1. Bepaal de formaat van je kaart: Het perfecte formaat voor een visitekaartje is (85 × 55 mm) dit formaat is passend voor Europese landen. In andere continten gebruiken ze andere afmetingen.
  2. Je logo: Jouw logo vertegenwoordigd wat je onderneming doet en waaruit ze bestaat. Een visitekaartje zonder logo is een visitekaartje zonder betekenis.
  3. Je naam: Geef je naam in een bijzondere plaats binnen je visitekaartje zodanig da je naam wordt onthouden. Zo zal je een persoonlijk band creëren met de persoon of onderneming.
  4. Functieompschrijving: Niet iedereen zal je naam onthouden. Soms is het voldoende dat ze enkel je functieomschrijving kennen van de onderneming. Soms zal men de functieomschrijving weten en zo je naam onthouden omdat het een verband vormt.
  5. .....

Laten we het ideale visitekaartje ontwerpen voor je!


 Een paar voorbeelden van dichtbij

Ons werk


Meer mogelijkheden
Ben jij ook benieuwd naar meer realisaties?

Bekijk deze case in detail

Overtuigd door onze realisaties?

Start jouw project

Neem nu contact met ons op om jouw project te starten!

Bel ons op 0497 55 55 46 of stuur ons een bericht

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2020 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten