Call us

Visitekaartjes

Zijn visitekaartjes nodig?

Ja! Het is nodig als je wilt dat je jouw klantenbestand wilt vergroten. Het is de bedoeling dat je jezelf in de buitenwereld plaatst. Je kan jezelf verkopen bij meetings of events of beurzen. Je komt veel professioneler over als je een visitekaart afgeeft dan jouw contactgegevens hardop te zeggen. Als bedrijf of persoon wil je altijd zo professioneel mogelijk overkomen.

Een visitekaartje is klein en eenvoudig bij te houden. Je zult nooit vergeten worden want eenmaal een visitekaartje op zak is het moeilijk om het weg te gooien. Want een visitekaartje is een waarde van jouw onderneming die iemand bijhoud. Elk bedrijf probeert dan ook de bekendheid van zijn merk te vergroten en daarvoor is een visitekaartje ideaal. Het is niet duur en is zeer eenvoudig te ontwerpen. Terwijl veel van de marketing online wordt gedaan, is traditionele marketing nog steeds zeer sterk en effectief.

Uit wat bestaat je visitekaartje?

Start niet zomaar aan een visitekaartje. Eenmaal je een logo hebt, kleurenschema van je merk en een goed idee en van wat je wilt dat je kaart over je zegt dan kan je van start gaan.

  1. Bepaal de formaat van je kaart: Het perfecte formaat voor een visitekaartje is (85 × 55 mm) dit formaat is passend voor Europese landen. In andere continten gebruiken ze andere afmetingen.
  2. Je logo: Jouw logo vertegenwoordigd wat je onderneming doet en waaruit ze bestaat. Een visitekaartje zonder logo is een visitekaartje zonder betekenis.
  3. Je naam: Geef je naam in een bijzondere plaats binnen je visitekaartje zodanig da je naam wordt onthouden. Zo zal je een persoonlijk band creëren met de persoon of onderneming.
  4. Functieompschrijving: Niet iedereen zal je naam onthouden. Soms is het voldoende dat ze enkel je functieomschrijving kennen van de onderneming. Soms zal men de functieomschrijving weten en zo je naam onthouden omdat het een verband vormt.
  5. .....

Laten we het ideale visitekaartje ontwerpen voor je!


 Een paar voorbeelden van dichtbij

Ons werk


Meer mogelijkheden
Ben jij ook benieuwd naar meer realisaties?

Bekijk deze case in detail

Overtuigd door onze realisaties?

Start jouw project

Neem nu contact met ons op om jouw project te starten!

Bel ons op 0497 55 55 46 of stuur ons een bericht

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.


© 2020 ViTi Network.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten