Call us

Sociale media

Wij werken aan jouw sociale media

Heb je moeite om door te breken via sociale media? Weet je niks over Facebook advertising? Ben je onvoldoende zichtbaar? Kan je je sociale media niet onderhouden? Heb je te weinig tijd om er bezig mee te zijn?

Allemaal vragen waar wij jou in gaan helpen. Sociale media zoals Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin,.... zijn zo belangrijk geworden in ons leven. Wij zorgen dat jouw onderneming uitblinkt op sociale media zodanig dat klanten jouw vinden en met jou willen samenwerken.

Facebook

Groot bereik!

Als je consumenten of klanten en potentiële klanten gebruiken sociale media. Jij moet dit ook doen! Je klant wilt bekend zijn met je product of dienst. Zet in in Facebook campagnes of anders sociale media kanalen. Wij kunnen dit allemaal realiseren speciaal voor jou!

Sociale media - SEO

Invloed op je SEO

Sociale media helpt ook je SEO! De SEO is niet enkel van belang bij je website, maar het helpt ook voor je sociale media. Content die veel interactie levert bij Facebook zal Google als relevant beschouwen en zo gemakkelijker te vinden zijn via de zoekresultaten. Wij helpen je sociale media optimaliseren.

Facebook vs Website

Facebook is een ondersteuning voor je website! Facebook is niet je tweede website of gewoon een pagina waar je content gaat delen omdat het moet, neen dat is het niet. Facebook moet een pagina worden om naar jouw website te worden verbonden. Want jouw website is de plaats waar jouw bezoeker of prospect meer over je weet en over zal gaan tot een bepaalde actie (inschrijving, aankoop, blogs lezen, solliciteren,.....). Jouw Facebook moet ervoor zorgen dat je top-of-mind blijft bij de bezoekers en dat je content levert die net zorgen voor een klik naar je website.


 Een paar voorbeelden van dichtbij

Ons werk


Meer mogelijkheden
Ben jij ook benieuwd naar meer realisaties?

Bekijk deze case in detail

Overtuigd door onze realisaties?

Start jouw project

Neem nu contact met ons op om jouw project te starten!

Bel ons op 0497 55 55 46 of stuur ons een bericht

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2020 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten