Call us

Sociale media

Waarom is sociale media zo belangrijk?

Er zijn momenteel net geen 8 miljard mensen op de wereld, 5.2 miljard van die mensen beschikken over een gsm en 3,8 miljard gebruikt zijn of haar sociale media. Dat is een stijging van ruim 10% dan vorig jaar. De volgende vraag die je moet stellen is 'hoe kan ik nu mijn product aan België tonen?' Sociale media natuurlijk. Een grotendeel van de bevolking maakt gebruik van sociale media en je kan jouw product aan de buitenwereld vertellen zonder probleem.

Verschillende kanalen zoals Facebook of Instagram kan je al een bepaalde publiek aanspreken die jij zelf wilt. Je kan meten welke mensen jouw advertentie te zien krijgen en wie niet. Reclame maken over je merk of product is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het zou niet slim zijn om sociale media niet te gebruiken bij jouw onderneming. Want jouw sociale media kan net zorgen dat er meer klanten zullen komen naar je fysieke winkel of naar je online webshop. Sociale media is eigenlijk de "nieuwe" kanaal om jouw product in de kijker te zetten.

Facebook

Groot bereik!

Als je consumenten of klanten en potentiële klanten gebruiken sociale media. Jij moet dit ook doen! Je klant wilt bekend zijn met je product of dienst. Zet in in Facebook campagnes of anders sociale media kanalen. Wij kunnen dit allemaal realiseren speciaal voor jou!

Sociale media - SEO

Invloed op je SEO

Sociale media helpt ook je SEO! De SEO is niet enkel van belang bij je website, maar het helpt ook voor je sociale media. Content die veel interactie levert bij Facebook zal Google als relevant beschouwen en zo gemakkelijker te vinden zijn via de zoekresultaten. Wij helpen je sociale media optimaliseren.

Facebook vs Website

Facebook is een ondersteuning voor je website! Facebook is niet je tweede website of gewoon een pagina waar je content gaat delen omdat het moet, neen dat is het niet. Facebook moet een pagina worden om naar jouw website te worden verbonden. Want jouw website is de plaats waar jouw bezoeker of prospect meer over je weet en over zal gaan tot een bepaalde actie (inschrijving, aankoop, blogs lezen, solliciteren,.....). Jouw Facebook moet ervoor zorgen dat je top-of-mind blijft bij de bezoekers en dat je content levert die net zorgen voor een klik naar je website.


 Een paar voorbeelden van dichtbij

Ons werk


Meer mogelijkheden
Ben jij ook benieuwd naar meer realisaties?

Bekijk deze case in detail

Overtuigd door onze realisaties?

Start jouw project

Neem nu contact met ons op om jouw project te starten!

Bel ons op 0497 55 55 46 of stuur ons een bericht

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.


© 2020 ViTi Network.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten