Call us

Verstuur eens iets per post

Direct marketing

Waarom is direct marketing belangrijk?

Direct marketing is één van de meest succesvolle tools die je kan inzetten binnen je onderneming. 66% van de Belgen geeft aan in de laatste 3 maanden gereageerd te hebben op een Direct Mail.
  • 38% bezoekt de website
  • 46% gaat naar een verkooppunt
  • 42% doet een aankoop
Binnen Flexious geloven we in digitaliseren maar offline is zeker en vast niet dood integendeel. Een Direct Mail bij de post waarin storytelling zit verwerkt zal meer succes hebben dan een Facebook post. Hoe meer persoonlijk jouw verhaal is hoe meer aandacht je zal krijgen van je bezoekers of prospects.

Marketing

Persoonlijk verkoop

Mensen houden ervan als je persoonlijk met ze werkt. Dit kan je ook doen in de marketing wereld. Door aan direct marketing te doen zet je meer in individuen waarvan je weet waaruit een actie kan komen.

Verkoop

Direct Mail

Zet in in je Direct Mail. Een groep mensen bereiken met gepersonaliseerde boodschap is de sterkste marketing boodschap die we meegeven aan ondernemingen.

Wat is 'Direct Marketing' precies?

Direct marketing is simpelweg een vorm van marketing om een directe relatie te willen bouwen met je doelgroep via interactieve communicatie met de bedoeling om onmiddelijke reactie uit te lokken. Het is één van de sterkste manieren om klanten of prospect te winnen voor je onderneming. Om je klanten trouw de maken aan je product of service en van je prospect dan klanten te maken.

Hoe persoonlijk je bent met jouw klanten hoe beter voor je onderneming. 87% van de mensen haalt de post uit zijn brievenbus! Als er daar een uitnodiging of een direct brief is die persoonlijk is verstuurd mag je zeker zijn dat er een hoge Return on Investment zal zijn.


 Een paar voorbeelden van dichtbij

Ons werk


Meer mogelijkheden
Ben jij ook benieuwd naar meer realisaties?

Bekijk deze case in detail

Overtuigd door onze realisaties?

Start jouw project

Neem nu contact met ons op om jouw project te starten!

Bel ons op 0497 55 55 46 of stuur ons een bericht

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2020 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten