Call us

Webdesign

T'is meer dan een mooi webdesign

Een onderneming met een aantrekkelijke webdesign verhoogd de kans dat klanten conversie maken op je website. Een webdesign zorgt voor vertrouwen, geloofwaardigheid, identiteit en sterkte. Met een sterk team bouwen we voor jou een webdesign voor je website of webshop zodanig dat klanten jouwen vinden en actie ondernemen. Jouw verhaal wordt in werkelijkheid gebracht door ons.

Opmaak

Hulp nodig bij je webdesign?

Problemen met je webhosting? Of heb je moeite om een webdesign te maken die bij je huisstijl hoort? Wij zorgen voor de ideale webdesign waar je klanten zich thuis zullen voelen!

Wat is de ideale webdesign?

De ideale webdesign kan je alleen weten als je met ons samenwerkt natuurlijk. Voor je willen we gerust enkele tips geven zodanig dat je een idee heeft hoe wij tewerk gaan.

1 seconde dat is hoelang het duurt voordat je bezoeker een mening heeft over je webdesign. Het is de bedoeling dat je binnen die 1 seconde een design en verhaal vertelt die aantrekkelijk is. 

  • Hou het simpel! Hoe complexer je ontwerp, hoe minder het door bezoekers als mooi wordt ervaren.
  • Blijf bij standaard lay-ouyts: Mensen houden van vertrouwheid en kunnen zich laten afschrikken door niet standaard ontwerpen. Blijf bij vertrouwde elementen en lay-outs.
  • Mensen scrollen liever dan dat ze klikken: Volgens een studie van 'Crazy Egg' is de conversie gestegen bij een website toen alles op 1 pagina werd gepubliceerd dan op verschillende pagina's.


 Een paar voorbeelden van dichtbij

Ons werk


Meer mogelijkheden
Ben jij ook benieuwd naar meer realisaties?

Bekijk deze case in detail

Thomas Bradley
Webshop met stijl

Vind het perfecte hemdje voor al gelegenheden. Kijk op op onze stijlvolle site en ondek jouw smaak. dit zowel voor vrouw als man.


Overtuigd door onze realisaties?

Start jouw project

Neem nu contact met ons op om jouw project te starten!

Bel ons op 0497 55 55 46 of stuur ons een bericht

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2020 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten