Call us

Webdesign

Waarom is een aantrekkelijke webdesign belangrijk?

Tegenwoordig is het niet enkel belangrijk om promoties te geven online of voordelige prijzen bij je webshop. Een aantrekkelijke webdesign zorgt ervoor dat de acties die jij in de kijker zet nog aantrekklijker maken. Een webdesign sluit aan bij jouw merk en identiteit en zorgt ervoor dat jouw bezoeker een actie zal ondernemen. Een promotie of korting kan goed zijn, maar een juiste webdesign zorgt ervoor dat jouw promotie of korting nog voordeliger is dan dat het al is. 

Weetje: 75% van de bezoekers zal de geloofwaardigheid van een bedrijf alleen op basis van je webdesign beoordelen.


Een slecht uitziende webdesign zal jouw merk en identiteit beschadigen wat ervoor zorgt dat je minder klanten zult hebben. Een elegante website design zal mensen helpen om in contact te komen met je merk of identieit van je onderneming. Zo zal de druk naar een actie op je website groter zijn.


Opmaak

Hulp nodig bij je webdesign?

Problemen met je webhosting? Of heb je moeite om een webdesign te maken die bij je huisstijl hoort? Wij zorgen voor de ideale webdesign waar je klanten zich thuis zullen voelen!

Wat is de ideale webdesign?

De ideale webdesign kan je alleen weten als je met ons samenwerkt natuurlijk. Voor je willen we gerust enkele tips geven zodanig dat je een idee heeft hoe wij tewerk gaan.

1 seconde dat is hoelang het duurt voordat je bezoeker een mening heeft over je webdesign. Het is de bedoeling dat je binnen die 1 seconde een design en verhaal vertelt die aantrekkelijk is. 

  • Hou het simpel! Hoe complexer je ontwerp, hoe minder het door bezoekers als mooi wordt ervaren.
  • Blijf bij standaard lay-ouyts: Mensen houden van vertrouwheid en kunnen zich laten afschrikken door niet standaard ontwerpen. Blijf bij vertrouwde elementen en lay-outs.
  • Mensen scrollen liever dan dat ze klikken: Volgens een studie van 'Crazy Egg' is de conversie gestegen bij een website toen alles op 1 pagina werd gepubliceerd dan op verschillende pagina's.


 Een paar voorbeelden van dichtbij

Ons werk


Meer mogelijkheden
Ben jij ook benieuwd naar meer realisaties?

Bekijk deze case in detail

Overtuigd door onze realisaties?

Start jouw project

Neem nu contact met ons op om jouw project te starten!

Bel ons op 0497 55 55 46 of stuur ons een bericht

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.


© 2020 ViTi Network.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten