Call us

SEO - Zoekresultaat

Hoger eindigen bij Google zoekresultaat

Aan de top staan in de zoekresultaten van Google. Zo kan mijn doelgroep mijn website of webshop zien en klikken. Zo krijg ik meer verkeer en creëer ik naamsbekendheid waardoor de omzet zal groeien.

Daar willen wij naar streven voor jouw onderneming. Een hoger positie bij Google zoekrestultaten.

Aanpak

Meer trafiek

Voor jou werken we een plan uit zodanig dat je meer trafiek kunt krijgen op de website. Ons doel is dat we een ongekende bezoeker tot een klant kunnen omzetten.

Aanpak

Gratis meer zichtbaarheid

Werken aan je SEO kost je letterlijk €0,00. Daarom kunnen wij voor je SEO makkelijk aan de slag om de zichtbaarheid te vergroten door onze aanpak in te verwerken. Wij hebben er zin in!

ACTIE - GOOGLE

Hoe werkt SEO eigenlijk?

Wanneer iemand een onderwerp opzoekt op Google dan zie je resultaten verschijnen. Die resultaten zijn gegevens die allemaal te maken hebben met jouw zoekopdracht. Hoe hoger je eindigt bij een zoekresultaat hoe beter het is voor je website want zo zal je meer kliks genereren. 

Als doel wil je altijd dat er trafiek is naar je website. Want daar zal de concrete actie gebeuren (aankoop, inschrijving, solliciteren,....). SEO is daarvoor belangrijk dat je van een onbekende bezoeker een geïndentificeerde bezoeker van maakt. Het is niet enkel zo bij SEO, maar bij alle marketing tools die je inzet om trafiek naar jouw website te lokken.


 Een paar voorbeelden van dichtbij

Ons werk

Basis elementen SEO

Meer mogelijkheden

Om jouw SEO te meten heb je de basis elementen nodig die van belang zijn om jouw zoekwoorden op te volgen. Je moet ook te weten komen hoe bezoekers op je website terecht komen.
  • Google Search Console: Daar kan je zien hoe jouw bezoekers via welke zoekwoorden jouw website bezoeken. Google Search Console zorgt ervoor dat Google toegang heeft tot je inhoud en helpt je bij het monitoren van spamproblemen om je site schoon te houden. Wanneer er oude content is vragen ze die ook om te vernieuwen of te verwijderen.
  • Google Analytics: Elke website moet voorzien worden van een Google Analytics. Je kan daar alle elementen zien hoe bezoekers jouw website bezoeken (referal, organic search,...) . Je kan het aantal bezoekers van de huidige maand vergelijken met de vorige maand. Hierdoor kan je controleren of het aantal bezoekers is gestegen of gedaald. Dit helpt je daadwerkelijk om de SEO campagne/strategie aan te passen, indien nodig. U kunt in ieder geval begrijpen of uw marketinginspanning geslaagd is of niet.Ben jij ook benieuwd naar meer realisaties?

Bekijk deze case in detail

Overtuigd door onze realisaties?

Start jouw project

Neem nu contact met ons op om jouw project te starten!

Bel ons op 0497 55 55 46 of stuur ons een bericht

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2020 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten