Call us

Hoe word ik een echte pro op sociale media?

Moet ik met sociale media starten?

Moet ik met sociale media starten

Spreek jouw eigen doelpubliek aan

Er zijn momenteel net geen 8 miljard mensen op de wereld, 5.2 miljard van die mensen beschikken over een gsm en 3,8 miljard gebruikt zijn of haar sociale media. Dat is een stijging van ruim 10% in vergelijking met vorig jaar. De volgende vraag die je moet stellen is 'Hoe kan ik nu mijn product aan België tonen?' Met sociale media natuurlijk. Een groot deel van de bevolking maakt gebruik van sociale media en je kan jouw product aan de buitenwereld vertellen zonder probleem. Omdat sociale media zo een groot platform is waar je zelf kan kiezen wie je gaat targetten, is niet starten met sociale media een gemiste kans.

Sterkte van sociale media

Je kan zelf bepalen wie jij gaat aanspreken via Facebook of Instagram. Je kan ook meteen meten welke mensen jouw advertentie te zien krijgen en wie niet. Reclame maken over je merk of product is nog nooit zo eenvoudig geweest. Daarom zou het veel verstandiger zijn om sociale media te gebruiken voor jouw onderneming. Want jouw sociale media kan er net voor zorgen dat er meer klanten zullen komen naar je fysieke winkel of je online webshop. Sociale media is eigenlijk het "nieuwe" kanaal om jouw product in de kijker te zetten.


Hoe ga ik mijn website combineren met sociale media

Hoe ga ik mijn website combineren met sociale media?

BELANGRIJKSTE REGEL: Facebook is een ondersteuning van jouw website!

Facebook is niet jouw tweede website of een pagina waar je content gaat delen omdat het moet, neen dat is het niet. 

Facebook moet een pagina worden om een verbinding te zijn naar jouw website. Jouw website is de plaats waar jouw bezoeker of prospect meer over je te weten willen komen en waar ze over zullen gaan tot bepaalde acties (inschrijving, aankoop, blogs lezen, solliciteren,.....). Jouw Facebook moet ervoor zorgen dat je top-of-mind blijft bij de bezoekers en dat je content creëert die zorgen voor een klik naar je website.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Eerst maken we een content kalender voor jou aan. Hiermee kan je zien wanneer je welke post plaatst en wanneer je precies over jouw product of service mag praten. De bedoeling van een content kalender is zo gestructureerd en gevarieerd mogelijk posten zodanig dat de content die je deelt conversatiewaardig is. 

Groot bereik

Al je klanten en potentiële klanten gebruiken sociale media. Waar je doelgroep is moet jij ook aanwezig zijn. Je klanten willen bekend zijn met jouw product of dienst. Daarom moet je inzetten op Facebook campagnes en Facebook advertising. Wij kunnen dit allemaal voor jou realiseren.

Invloed op je SEO

Sociale media helpt ook jouw SEO! Het is niet enkel belangrijk voor je website, maar het helpt ook voor jouw sociale media. Content die veel interactie leveren bij Facebook zal Google als "relevant" beschouwen en zo zal je gemakkelijker te vinden zijn via de zoekresultaten. Wij helpen jouw sociale media optimaliseren.Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2022 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten