Call us

Elk zijn vak

Uw persoonlijke webmaster

Geen interesse of helemaal geen zin om uw tijd te spenderen aan het updaten van uw website? Weet u helemaal niet hoe u er aan moet beginnen of heeft u niet de intentie om u daar geregeld mee bezig te houden?

Groot gelijk! Vaak blijft het toch wel elk zijn vak. Hoewel het mogelijk is om zelf aanpassingen te doen, is het daarom nog niet verplicht. Wij zijn hier dagelijks mee bezig en doen dit dag in dag uit. Het is onze passie en wij verzorgen graag uw website.


Als webmaster ben ik uw persoonlijk aanspreekpunt. U kunt mij contacteren met allerlei vragen en taken.

We spreken af om op geregelde tijdstippen uw website aan te passen. Dit kan dagelijks, wekelijks, maandelijks, een paar keer per maand of per jaar. Zoveel u maar wil of gewoon wanneer het eens nodig is.

U hoeft u zich hier geen zorgen over te maken, bezorg ons de tekst of gewoon het onderwerp. Bezorg ons de foto of vertel ons waar we foto's moeten gaan nemen. We contacteren u regelmatig om uw website wakker te houden.

Een website met recente en juiste informatie oogt voor uw klanten een stuk beter dan onvolledige of verouderde informatie. Uw website is dan ook een digitaal visitekaartje. U heeft graag een professioneel voorkomen, net daarom nemen wij deze taken van u over en zorgen voor uw website van A tot Z.

En er is meer! Niet alleen jouw website nemen wij onder onze vleugels. Ook het maken van banners voor advertenties, voor facebook omslagfoto of display campagnes enz kunnen wij voor u ontwerpen. Wij helpen ook met het maken van campagnes en advertenties met de opvolging er van.

Offline kunnen wij ook de nodige hulp bieden bij het maken van folders, flyers, advertenties voor drukwerk in een krant of tijdschrift, catalogussen, uitnodigingen,... en dit allemaal in dezelfde huisstijl. Zo herkent uw klant uw bedrijf op elke mogelijke manier waarop u zich kenbaar maakt of is het een herkenningspunt wanneer u in contact komt met potentiële klanten.

U kan op ons rekenen voor verschillende taken!

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat
messengerwhatsapp


© 2020 Flexious.  All rights reserved. Privacy Policy - General Conditions


edit afsluiten