Call us

Marketing & Communicatie

Marketing & Communicatie

Verruim de grenzen van jouw online en offline communicatie

Vlieg mee met ons 'Marketingplane'

Weinig nieuwe klanten? Of is jouw website ook al jaren hetzelfde? Tijd om onze marketing tools boven te halen. Van mailingcampagnes, advertenties in vaktijdschrijften, social media berichten tot gewoon een nieuwsbericht op jouw website.

Marketing tools die we voor jou inzetten


De meest voor de hand liggende reden is dat het helpt om je product of service te verkopen. Een onderneming wilt steeds meer verkopen en top-of-mind blijven bij mensen en daarvoor is marketing van belang. Zonder marketing zouden veel onderneming niet bestaan want marketing is wat de verkoop stimuleert. Jouw product kan misschien de beste zijn, maar je moet deze met juiste marketing tools vertalen aan de buitenwereld.

Gebruik jij de juiste marketing tools? Weet jij wat de concurrentie doet? 
Heb je al eens gehoord van SEO? Maak je gebruik van e-mailmarketing? 
Wie is je doelgroep? Maak je gebruik van direct marketing?

E-mailmarketing

E-mailmarketing

Verzenden van e-mails naar een groep mensen die jij wilt bereiken. Deze zijn potentiële klanten of vertrouwde klanten met als doel om merkbekendheid te vergroten of om ze up-to-date te houden. Elke onderneming heeft een bepaalde doel voor zijn e-mailmarketing.
SEO - Search Engine Optimization

SEO - Search Engine Optimization

Jouw product of service op nummer 1 zetten in de markt is onze missie. Door de digitalisering veranderd het gedrag van de consument elke seconden. Jij kan ervoor zorgen dat je met de juiste tools van marketing de aandacht van de consumenten kan krijgen. SEO is één van die marketing tools waarmee jij geholpen kan worden.

Direct marketing

Direct marketing

Direct marketing is één van de sterkste manieren om jouw klanten of prospects te winnen binnen je onderneming. Voor je ontwikkelen we online als offline delen voor je direct marketing. Het kan over een direct brief gaan waar storytelling in zit verwerkt of een direct mail
Sociale media

Sociale media

Jouw sociale media onderhouden en het bezorgen van een content kalender is het volgende dat we voor je doen. Sociale media zoals Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin,.... zijn zo belangrijk geworden in ons leven. We willen dat mensen weten wat we doen en wat we delen. De bedoeling is dat je gevarieerd post en bij elke post een bepaalde categorie past.
Doelgroepanalyse

Doelgroepanalyse

Voor jouw maken we een doelgroepanalyse. We zoeken samen wie jouw doelgroep is en daaruit maken we een bepaalde persona. We zien wat de gemeenschappelijke eigenschappen zijn van je doelgroep. Daaruit weet je hoe je jouw campagne gaat opstellen en welke mensen je zal viseren.
Concurrentieanalyse

Concurrentieanalyse

Samen zoeken we naar oplossingen om een stap verder te zijn dan je concurrenten. Aan de hand van de concurrentieanaluse zien we sterktes en zwaktes van je onderneming als die van de concurrenten. Ons taak is om jouw product of service beter in kaart te brengen. 

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.


© 2020 ViTi Network.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten