Call us

Bent u tevreden? Vertel het door.

Waardevolle doorverwijzingen

Het doet ons een groot plezier samen te werken met u als trouwe en tevreden klant. Net daarom zijn wij bereid om een extraatje voor u terug te doen!

Mond-aan-mond reclame is de beste vorm van reclame dus hechten wij hier veel belang aan. Kent u iemand die wij kunnen helpen met onze diensten? Een nieuwe webshop, een slimme website, een b2b toepassing of een platform of iets gans anders?

Stuur uw bericht door en ontvang zelf van ons een leuke verrassing. Naast deze leuke verrassing zorgen wij ook voor uw webproject. In ruil voor deze waardevolle nieuwe klant, werken wij voor u als waardevolle trouwe klant gratis aan uw website, webshop of platform. Wanneer uw doorverwijzing overtuigd is om met ons in zee te gaan, krijgt u per schijf van € 1000 excl btw een tegoed voor 1 uur update - onderhoud - programmatie. U kunt deze tijden ook opsparen en bundelen tot u het nodig heeft. 

Zo ziet u dat u vrij snel aan een mooi aantal kan komen om uw eigen project verder te laten groeien. Een win-win situatie dus, alleen maar voordelen!

Uw contact doorverwijzing krijgt van ons een mooie mail met uw groeten. Vul hieronder de velden verder aan en uw tekst om ons voor te stellen of aan te bevelen.

Uw voornaam
Uw familienaam
Uw email adres
Voornaam van de contactpersoon
Familienaam van de contactpersoon
Email adres van de contactpersoon

Uw bericht
Alvast heel erg bedankt voor uw medewerking.

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.


© 2018 ViTi Network.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten