Call us

Ergotherapie Vlaanderen

Portaalsite voor alles ivm ergotherapeuten

Administratie vereenvoudingen met:

Online abonnementen

Vroeger was het heel arbeidsintensief voor de administratieve medewerkster om jaarlijks alle abonnementen in de gaten te houden van de leden van Ergotherapie Vlaanderen. Daarom hebben wij een platform ontwikkeld waarbij de leden jaarlijks via hun persoonlijk profiel op de website hun abonnement kunnen vernieuwen via online payment of overschrijving. Een maand voordien worden al automatisch herinneringsmails gestuurd en wanneer de vervaldatum verstreken is, worden de voorrechten van de leden tijdelijk afgeschermd tot dat de betaling aangekomen is. Deze opvolging is voor de administratie van Ergotherapie Vlaanderen een wereld van verschil.

WEETJES OVER

Ergotherapie Vlaanderen

De website van Ergotherapie Vlaanderen wil een portaalsite zijn voor ergotherapeuten, studenten, patiënten, zorgverstrekkers en geïnteresseerden. Iedereen kan hier informatie vinden over ergotherapie in het algemeen en over de werking van deze beroepsvereninging. Ook alle ideeën rondom ergotherapie kunnen hier uitgewisseld worden. Er zijn workshops en studiedagen die georganiseerd worden, vacatures die gedeeld worden, jaarlijkse abonnementen, informatie die kan gelezen worden over alles wat te maken heeft met ergotherapie, zelfstandige ergotherapeuten die hun praktijk voorstellen, ... Een compleet aanbod voor alles over en rond ergotherapie.

WAT KUNNEN WIJ AANBIEDEN

Een administratief geautomatiseerde website

Niet alleen de abonnementen zijn hier bij aangepakt. Ook het inschrijven van een studiedag of een workshop is aangepakt. Vroeger waren heel wat administratieve taken en handelingen nodig bij het controleren van de geldigheid van de leden, de studiedag deelnemers controleren op betaling en op de hoogte brengen van bevestiging van hun deelname, het versturen van betalingsherinneringen, het aanpassen van adresgegevens van leden, ... Kortom veel functies zijn op een efficiënte zijn aangepakt en waar bij elke stap nog steeds manueel kan ingegrepen worden.

Afgeschermde pagina's toegankelijk via

Login systeem met rollen

Bepaalde pagina's zijn enkel weggelegd voor studenten en andere zijn enkel weggelegd voor betalende leden. Sommige zijn voor de beide en andere zijn enkel voor de admins. Na login krijgt elk type lid zijn juiste pagina's te zien. Uiteraard zijn er ook tal van gewone pagina's die voor elke bezoeker zichtbaar zijn. In het profiel van ieder lid zijn er verschillende mogelijkheden. Men kan daar zijn eigen gegevens aanpassen, het wachtwoord veranderen, het abonnement verlengen voor het komende jaar, inschrijven voor studiedagen, zelfstandige praktijk en expertise delen. Een uitgebreid portaal voor elk wat wils.

DETAILS UIT DEZE WEBSITE

Meer afbeeldingen

Dit project is gebouwd met verschillende

super handige modules

BENT U OOK BENIEUWD NAAR MEER REALISATIES?

Bekijk een andere case

Debussere
Wheels with style

Debussere, wagens met klasse tentoongesteld op een website met klasse. Iedereen droomt wel eens om een speciale wagen te bezitten.


Delici
Delicious

Heerlijke desserts die ook voor het oog lekker zijn. op de prachtig uitziende website worden alle creaties smaakvol gepresenteerd. Om van te watertanden ...


Overtuigd door onze realisaties?

Start uw project

Neem nu contact met ons op om uw webproject te starten!

Bel ons op 0497 55 55 46 of stuur ons een bericht

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.


© 2018 ViTi Network.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten