Call us

Thomas Bradley

Webshop met stijl

Wat?

hebben we voor Thomas Bradley gedaan

Thomas Bradley is kledingzaak gevestigd in Gent en gespecialiseerd in het verkoop van hemden.
Voor Thomas Bradley was het noodzakelijk dat klanten via een webshop online aankopen. Door de webshop was de doelstelling om zo nieuwe klanten aan te spreken en natuurlijk te verkopen. Hiervoor hebben een externe pagina gemaakt waar een shop aanwezig is. Op de website is de call to action te zien want je wilt dat de bezoeker wordt verstuurd naar je webshop. Daar kan de bezoeker de keuze maken om te shoppen bij de mannen of vrouwen. De bezoeker krijgt erna een groot assortiment van producten te zien waar verschillende soorten hemden in aanbod zijn.

Thomas Bradley

vind je favoriete kleren

Prachtig resultaat

Op de webshop kunnen bezoekers de keuze maken uit verschillende categorieën. De bezoekers kunnen shoppen en vinden wat ze specifiek willen zoeken. Daarom hebben we op de webshop een filter geplaatst waar bezoekers zelf de keuze kunnen maken. De filter bestaat uit de volgende specificaties:

  • Pasvorm
  • Kraag 
  • Dessin
  • Kleur
  • Maten
Ons doel is om altijd om opzoek te gaan naar wat het eenvoudigst is voor de bezoeker. Bij Thomas Bradley kan de bezoeker de gewenste kledij via de filter selecteren en zo aankopen.

Haal meer uit uw website dankzij onze

super handige modules

WEETJES OVER

Thomas Bradley

Thomas Bradley is een zaak dat gespecialiseerd is in het verkoop van hemden. Ze bechikken over exclusieve italiaanse hemden, ontworpen in België. Bij de collectie is er ook een aanbod van truien te zien. Wat Thomas Bradley zo sterk maakt is het ruim aanbod van hemden met verschillende kleuren en nog andere specificaties waar ze echt diep op ingaan.

Thomas Bradley
##BEDRIJFSNAAM##

WAT BIEDEN WE JOU AAN

MAAK KENNIS MET JE KLANTEN

Via de log in systeem zorgen we ervoor dat klanten zich registreren vooraleer ze aankopen. Dit zorgt ervoor dat je jouw klanten kent. Zo weet jij wanneer klanten iets plaatsen in de winkelmand en daarna beslissen om niet aan te kopen. Je klanten worden automatisch op de server opgeslagen zodanig dat jij ze op de hoogte kan houden met promoties en acties. Zo gebeuren er steeds meer aankopen en worden je klanten verbonden aan je. Zo hebben wij het gerealiseerd voor Thomas Bradley.

"It's all about the class"
Thomas Bradley

Online shoppen

AANGENAAM SHOPPEN

Op de servers kan de klant via verschillende betalingsmogelijkheden betalen wanneer hij of zij het product aankoopt. Opnieuw willen we dat de bezoeker de lijn kan doortrekken om aangenaam te shoppen. Shoppen wordt nooit hetzelfde als bij de winkel, maar wij gaan die uitdaging aan dat shoppen ook zeer aangenaam kan zijn online. Om het shoppen aangenaam te maken voorzien we verschillende mogelijkheden bij een webshop. Bij Thomas Bradley kan de bezoeker kiezen voor thuislevering of aankopen via verschillende betalingsmogelijkheden. Om het shoppen online aangenaam te maken moet je die uitdaging aangaan want zo zal je nieuwe hoogtes bereiken.

DETAILS UIT DEZE WEBSHOP

Meer afbeeldingen

Wil jij ook zo een project?

BENT JE OOK BENIEUWD NAAR MEER REALISATIES?

Bekijk een andere case

Caroline Biss
Stijlvol shoppen

Stijlvol shoppen op een website in een gebruiksvriendelijke, trendy omgeving. Kwaliteitskledij in een klassevol jasje. Meer dan 2000 gebruikers per dag vinden hier hun weg naar een schitterende outfit.


Fragine
Watch fashion

Bekijk onze colectie. We willen een persoonlijke aanpak dus vind je mooi wat je ziet kom gerust langs in onze vestiging in Deerlijk.


Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2022 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten