Call us

Matisse and Henri

INTERESSANTE WEBSHOP VOOR JONGENSKLEDIJ

MEER VERKOPEN DOOR:

Sets

Bundel uw producten en stel ze voor als een complete set. Hierdoor krijgen de bezoekers van de webshop onmiddellijk een passende combinatie voorgesteld, waardoor het online shoppen een pak makkelijker wordt.

WEETJES OVER

Matisse and Henri

Een oude droom wordt werkelijkheid, het oprichten van een eigen modezaak! Matisse and Henri is een Belgisch kledingmerk die kledij ontwerpt voor jongens vanaf twee jaar. Zorgvuldig geselecteerde Italiaanse stoffen en vakkundige Italiaanse confectie staan garant voor kleur- en vormvaste kledingstukken. Door het aanbieden van mooi subtiel afgewerkte stukken, makkelijk te onderhouden en toffe modekleuren, zien onze jongens er met de juiste accessoires perfect uit!

WAT KUNNEN WIJ AANBIEDEN

Een functionele webshop

Omdat men door het combineren van de basis producten tal van leuke outfits kunt maken, is het een super handige tool om de sets plugin te gebruiken. Het kiezen van de juiste maat is ook gemakkelijk en altijd up2date de beschikbaarheid weergegeven door gebruik te maken van de stock in ons WMS beheersysteem. Het inzoomen op de hoge resolutie foto's geeft een mooi beeld weer van de kwaliteit van de stoffen en de bestikking van de producten.

PRODUCTEN COMBINEREN MET

Maten & Kleuren

Maten en kleuren module zorgt er voor dat niet elk product per maat en/of per kleur op de website weergegeven moet worden. Het blijft overzichtelijk zodat de verschillende producten gebundeld.

DETAILS UIT DEZE WEBSHOP

Meer afbeeldingen

Dit project is gebouwd met verschillende

super handige modules

BENT U OOK BENIEUWD NAAR MEER REALISATIES?

Bekijk een andere case

Debussere
Wheels with style

Debussere, wagens met klasse tentoongesteld op een website met klasse. Iedereen droomt wel eens om een speciale wagen te bezitten.


Delici
Delicious

Heerlijke desserts die ook voor het oog lekker zijn. op de prachtig uitziende website worden alle creaties smaakvol gepresenteerd. Om van te watertanden ...


Overtuigd door onze realisaties?

Start uw project

Neem nu contact met ons op om uw webproject te starten!

Bel ons op 0497 55 55 46 of stuur ons een bericht

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.


© 2018 ViTi Network.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten