Call us

Limara

Uw partner in papegaaien en vogelkooi constructies

WAT KUNNEN WIJ AANBIEDEN

hebben we voor Limara gedaan

Een overzichtelijke site is belangrijk zodanig dat je makkelijk je weg erin vind. Een mooie oplijsting van je producten en wat je pricies aanbied zijn noodzakelijk. Achter de schermen is het dan ook belangrijk dat je makkelijk nieuwe producten kan toevoegen of deze wijzigen. Aangezien we ook 2 verschillende sites hebben is een landingspagina waar je kan beslissen wat je nodig hebt zeker geen overbodige luxe.

Limara

Alles moet kloppen

Sites zijn belangrijk

Het maken van een site voor je producten mooi weer te geven is belangrijk. Maar naast je site moet ook het totaalplaatje kloppen. zowel het logo als de visuals als de site zelf. door dit in het geheel door te trekken zorgt dit voor de nodige eenheid. Hierhebben wij dan ook mee geholpen. naast het maken van de site. creërden we ook banners voor de sociale media en een uithangbord voor aan de zaak te hangen.

Haal meer uit uw website dankzij onze

super handige modules

Wie zijn ze?

Limara

Limara is gespecialiseerd in papagaaien en het verkopen van speciale constucties voor allerei vogels. Voor dit allemaal duidelijk weer te kunnen geven hadden ze dan ook een site nodig. Zodanig dat de gebruiken kan zien wat je aan te bieden hebt en je zo de interesse wekt van hen om deze speciale beestjes een warme thuis te geven.

Limara
##BEDRIJFSNAAM##

Landen in de juiste categorie

Landingspagina's zijn belangrijk

Voor Limara mochten wij een landingspagina ontwerpen die je eenvoudig en duidelijk naar de juiste site brengt. Limara bestaat uit 2 site 1 voor de papagaaien en een ander voor de constucties om vogels in te kunnen houden. Het concept is dan ook eenvoudig. Je hovered over een bepaald deel van de site en door het openschuiven kan je niet meer misklikken om in de juiste site te komen.

"Volières 100% op maat"
Limara

Design in functie van

Gebruiksvriendelijkheid

We maakten een gebruiksvriendelijk design zodanig dat de mensen hun weg niet zouden verliezen. Door te werken met realisaties binnen de producten,  kunnen de gebruikers perfect zien wat de mogelijkheden zijn van iedere soort volière.  Door de handige code die je op de detail pagina krijgt kan je makkelijk laten weten aan Limara welke volière je wil en bestaat er geen twijfel meer.

DETAILS UIT LIMARA

Meer afbeeldingen

WIL JIJ OOK ZO'N PROJECT?

BENT U OOK BENIEUWD NAAR MEER REALISATIES?

Bekijk een andere case

Euro-Joe
Webshop met 10.000den artikelen

Kom langs of kijk op onze website wat we hebben in onze collectie.


Deback Electrics
De ideale vakman voor jouw project

Creëer sfeer met onze installaties en verlichting.


Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2022 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten