Call us

Im Press

Stempel en gravure fabrikant voor particulier en dealers

Personaliseer uw stempel onmiddellijk

Tekst online ingeven en/of opmaken

Het is voor de klant mogelijk om direct online de tekst in te geven en de opmaak hier van te doen naar keuze maar dit is niet verplicht. Er is een optie om dit zelf te doen en er is een optie om de tekstopmaak te laten uitvoeren door de grafische teamleden van Im Press waarbij ook gekozen kan worden om vooraf een proefdruk te ontvangen.
Wanneer de klant kiest voor zijn eigen opmaak, gaat de bestelling bij Im Press direct door naar de laser die zorgt voor de tekst op het rubber van de stempel.

WEETJES OVER

Im Press

Im Press is in Belgie zowel dé partner van de kantoorvakhandels en dealers, voor alles rond de verkoop van stempels & gravures, maar biedt ook een inkoop-online-oplossing voor het bedrijfsleven, productiebedrijven, zakelijke dienstverleners als voor ziekenhuizen, zorginstellingen en overheidsorganisaties.
Im Press is invoerder voor het stempelmerk COLOP in België, maar verdelen ook andere merken zoals Trodat, REINER, NORIS, Heri.
De vraag kwam al sinds 2005 om te starten met een webshop, die intussen uitgegroeid is tot een zeer uitgebreid platform met +450 dealersites, gekoppeld aan het ERP voor verwerking van de bestellingen.

WAT KUNNEN WIJ AANBIEDEN

B2B + B2C + B2B2C in 1

Als invoerder van het merk COLOP bieden ze aan alle stempelfabrikanten een webshop om de producten aan te kopen. Als fabrikant van stempels en gravure bieden ze ook een platform aan alle bedrijven en kantoorvakhandel om stempels en gravure te bestellen voor hun bedrijf en leveren ze aan de dealers van kantoorvakhandel ook een webshop om aan te sluiten op hun website om aan hun klanten (dus voor de klanten van de klant van Im Press) stempels en gravure aan te bieden. Elk met zijn specifieke prijzen en leveringstermijnen. Ook particulieren kunnen bestellen.
Alles wordt beheert vanuit 1 administratie paneel en 1 database. Geen dubbele producten of dubbele klanten om te beheren.

Personaliseren van de plaat met tekst en

passende producten

Niet alleen stempels kunnen gepersonaliseerd worden, ook de gravure producten kunnen online voorzien worden van tekst en opties.
Deze opties zijn in sommige gevallen andere producten, al dan niet met meerprijs, die er aan verbonden zijn om directe meer verkoop te genereren. Een voorbeeld hiervan zijn siervijzen of sokkel om de plaat op te monteren etc.
En in andere gevallen zijn geen het echte producten maar wel informatieve eigenschappen voor de verwerking van het gravure product zoals bijvoorbeeld de kleur van de inkt om de plaat in te kleuren. De opties kunnen per product ingesteld worden.

DETAILS UIT DEZE WEBSHOP

Meer afbeeldingen

BENT U OOK BENIEUWD NAAR MEER REALISATIES?

Bekijk een andere case

Euro Joe
Fetch me my things

Webshop met enkele tienduizenden artikelen voor hond en baasje. Hier kan je werkelijk alle benodigdheden terugvinden voor uw geliefde viervoeter. In de webshop met makkelijke zoekfunctie en overzichtelijke categoriën wordt online shoppen een aangename bezigheid.


Ergotherapie
Vlaams Ergotherapeutenverbond

Een online platform voor ergotherapeuten, waar elke zorgverstrekker, student, geïnteresseerde, zorgbehoevende, etc... alle nodige informatie kan terugvinden. Informeer uzelf over vacatures, studiedagen of zorgverstrekking in deze overzichtelijke website.


Overtuigd door onze realisaties?

Start uw project

Neem nu contact met ons op om uw webproject te starten!

Bel ons op 0497 55 55 46 of stuur ons een bericht

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.


© 2018 ViTi Network.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten