Call us

Im Press

Stempel en gravure fabrikant voor particulier en dealers

WAT?

hebben we voor Im Press gedaan

We hebben hiervoor een webshop gemaakt in de huisstijl die ze ons bezorgden

Im Press

Personaliseer uw stempel onmiddellijk

Tekst online ingeven en/of opmaken

Het is voor de klant mogelijk om direct online de tekst in te geven en de opmaak hier van te doen naar keuze maar dit is niet verplicht. Er is een optie om dit zelf te doen en er is een optie om de tekstopmaak te laten uitvoeren door de grafische teamleden van Im Press waarbij ook gekozen kan worden om vooraf een proefdruk te ontvangen.
Wanneer de klant kiest voor zijn eigen opmaak, gaat de bestelling bij Im Press direct door naar de laser die zorgt voor de tekst op het rubber van de stempel.

WEETJES OVER

Im Press

Im Press is in Belgie zowel dé partner van de kantoorvakhandels en dealers, voor alles rond de verkoop van stempels & gravures, maar biedt ook een inkoop-online-oplossing voor het bedrijfsleven, productiebedrijven, zakelijke dienstverleners als voor ziekenhuizen, zorginstellingen en overheidsorganisaties.
Im Press is invoerder voor het stempelmerk COLOP in België, maar verdelen ook andere merken zoals Trodat, REINER, NORIS, Heri.
De vraag kwam al sinds 2005 om te starten met een webshop, die intussen uitgegroeid is tot een zeer uitgebreid platform met +450 dealersites, gekoppeld aan het ERP voor verwerking van de bestellingen.

Im Press
##BEDRIJFSNAAM##

WAT KUNNEN WIJ AANBIEDEN

B2B + B2C + B2B2C in 1

Als invoerder van het merk COLOP bieden ze aan alle stempelfabrikanten een webshop om de producten aan te kopen. Als fabrikant van stempels en gravure bieden ze ook een platform aan alle bedrijven en kantoorvakhandel om stempels en gravure te bestellen voor hun bedrijf en leveren ze aan de dealers van kantoorvakhandel ook een webshop om aan te sluiten op hun website om aan hun klanten (dus voor de klanten van de klant van Im Press) stempels en gravure aan te bieden. Elk met zijn specifieke prijzen en leveringstermijnen. Ook particulieren kunnen bestellen.
Alles wordt beheert vanuit 1 administratie paneel en 1 database. Geen dubbele producten of dubbele klanten om te beheren.

"Leave your impress behind"
Im Press

Personaliseren van de plaat met tekst en

passende producten

Niet alleen stempels kunnen gepersonaliseerd worden, ook de gravure producten kunnen online voorzien worden van tekst en opties.
Deze opties zijn in sommige gevallen andere producten, al dan niet met meerprijs, die er aan verbonden zijn om directe meer verkoop te genereren. Een voorbeeld hiervan zijn siervijzen of sokkel om de plaat op te monteren etc.
En in andere gevallen zijn geen het echte producten maar wel informatieve eigenschappen voor de verwerking van het gravure product zoals bijvoorbeeld de kleur van de inkt om de plaat in te kleuren. De opties kunnen per product ingesteld worden.

DETAILS UIT DEZE WEBSHOP

Meer afbeeldingen

WIL JIJ OOK ZO'N PROJECT?

BENT U OOK BENIEUWD NAAR MEER REALISATIES?

Bekijk een andere case

Euro-Joe
Webshop met 10.000den artikelen

Kom langs of kijk op onze website wat we hebben in onze collectie.


Deback Electrics
De ideale vakman voor jouw project

Creëer sfeer met onze installaties en verlichting.


Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2022 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten