Call us

Fragine

Trendy & modebewust

Wat?

hebben we voor Fragine gedaan

Fragine is een kledingwinkel gevestigd in Deerlijk. Ze verkopen kledij voor zowel mannen als vrouwen van verschillende merken. Zoals voor elke winkel is het noodzakelijk dat klanten kennis kunnen maken met je winkel en je producten kennen. Voor Fragine was het noodzakelijk dat die kennismaking ook online kon gebeuren met een website. Hier kunnen bezoekers verschillende kleren van verschillende merken bekijken. Ook hebben we een nieuwsbrief gekoppeld waar mensen kunnen inschrijven om op de hoogte te zijn van verschillende acties en promoties.

Fragine

In categorieën

Vind je favoriete kleren

Op de website kunnen bezoekers verschillende kleren ontdekken voor zowel mannen als vrouwen. Via de filter kan je je favoriete merk van kledij aanduiden en worden die kleren ook voor jou aangeboden. Het stopt niet enkel bij een filter van het merk. Op de website is er ook een filter voor de kleuren die de bezoeker wilt. De bezoeker bepaald zelf welke kleuren hij of zij wilt zien. Dat maakt het nog gemakkelijker voor de bezoeker en dat is ook ons uiteindelijke doel voor elke website. De bezoeker moet een overzicht krijgen van alle producten en we willen dat hij of zij zelf kan bepalen wat er getoond wordt. Daarom is het voor ons belangrijk dat de filter steeds de noden van de bezoeker kan ondersteunen.

Haal meer uit uw website dankzij onze

super handig modules

WEETJES OVER

Fragine

Het verhaal van Fragine startte in 1972 toen Régine Ronsse in de schoolstraat in Deerlijk een kledijwinkel opstartte voor dames. Het grote succes leidde uiteindelijk in 2001 tot de verhuis naar de Harelbekestraat, waar 1200 m2 puur kledinggenot voor dames wordt aangeboden. Vroeger was er ook al de winkel Chicolata in de Schoolstraat, waar vooral jeans en jeugdkledij werd verkocht. De meisjesafdeling verhuisde naar Fragine Women en zo werd Chicolata in 2002 Fragine Men, een volledige herenafdeling.

Fragine
##BEDRIJFSNAAM##

MEER VERKOPEN

Verzamel klantengegevens

Om de klantenrelatie tussen klant en onderneming nog verder te versterken kan de klant zich inschrijven. De inschrijving houdt in om, op de hoogte te worden gehouden van opendeurdagen of belangrijke promoties of acties. Zo bouw je de klantenrelatie tussen klant en onderneming. Die gegevens worden verzameld en zo kan je dan werken aan persoonlijke marketing. Het doel van die gegevens is om meer te verkopen en user generated content te creëren. Het stopt nooit enkel bij een aankoop!

" fashion is power "
Fragine

A Better Experience

VIDEO

Met een video willen we de ervaring op de website nog meer verbeteren. Fragine beschikt over een Youtube kanaal en willen bezoekers stimuleren om de modeshow te volgen. Daarom plaatsen we op de website een extra navigatieknop om mensen te verwijzen naar de modeshow 'video'.

Natuurlijk werken we altijd aan de noden van onze klanten en kunnen we nog meer toevoegen op een website. Wij werken altijd op maat van wat onze klanten willen. Ons doel is om de user experience van de bezoeker te verbeteren zodanig dat de bezoeker op jou website of webshop nog meer kan aankopen.

DETAILS UIT DEZE WEBSHOP

Meer afbeeldingen

Wil jij ook zo een project?

BENT U OOK BENIEUWD NAAR MEER REALISATIES?

Bekijk een andere case

Thomas Bradley
Webshop met stijl

Vind het perfecte hemdje voor al gelegenheden. Kijk op op onze stijlvolle site en ontdek jouw smaak. dit zowel voor vrouw als man.


Caroline Biss
Stijlvol shoppen

Stijlvol shoppen op een website in een gebruiksvriendelijke, trendy omgeving. Kwaliteitskledij in een klassevol jasje. Meer dan 2000 gebruikers per dag vinden hier hun weg naar een schitterende outfit.


Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2022 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten