Call us

Euro-Joe

Webshop met 10.000den artikelen

Wat?

hebben we voor Euro-Joe gedaan

Euro-Joe is een specialist in hondensportmateriaal en voedingssuplementen en nog veel meer. Voor elke van onze klanten werken we op dezelfde manier. We voeren een gesprek en zoeken naar de vragen van de klant.
Voor Euro-Joe was het noodzakelijk dat bezoekers een plaats moesten krijgen waar ze al de producten kunnen vinden. Een website was hier dan ook de oplossing voor. Euro-Joe beschikt over een ruim productassortiment en op de website kan de bezoeker zelf kiezen wat ze willen zien. Het stopt niet enkel bij de website. De bezoeker moet ook de oplossing krijgen om online aan te kopen. Hiervoor hebben we een webshop samengesteld. Hier kan de bezoeker producten in een winkelmand plaatsen en aankopen via verschillende betalingsmogelijkheden. Ons doel is om het surfgedrag op de website gemakkelijk te maken.

Euro-Joe

Enorm uitgebreid aanbod aan artikelen

Categorieen

Met verschillende subcategoriën stellen ze hun producten samen om die overzichtelijk aan te bieden. Alle benodigdheden voor u en uw trouwe viervoeter kan u hier terugvinden. Ik hoor het u al denken, zoveel producten hoe geven zij die allemaal in of hoe groot is het team die er dagelijks mee werkt? Ook deze website werd volledig ontwikkeld naar de wens van de klant, waarvan verschillende producten en productgroepen van bepaalde leveranciers ingelezen wordt via een importscript. Dit bespaart onze klant een grote kost aan personeel, die zich volop kan focussen op hun klanten, en niet op het aanvullen van de producten.

Haal meer uit uw website dankzij onze

super handige modules

WEETJES OVER

Euro Joe

Euro Joe is een veelzijdige firma met een passie voor honden. In de eerste plaats kunt u daar terecht voor de aankoop van materiaal voor honden en hondensport. Vanuit een hoge eis voor kwaliteit ging hij op zoek naar de beste hondensportartikelen. Daarnaast is uw viervoeter welkom in hun hondenhotel en op de hondenschool. Zowel prive training voor de hondensport als gedragstrainingen en correcties voor hond en baasje. En wie op zoek is naar een Mechelse herder, bij Joefarm is er nu en dan een nestje met top bloed van mama's en papa's met een sterke reputatie in de hondensport.

Euro-Joe
##BEDRIJFSNAAM##

WAT KUNNEN WIJ AANBIEDEN

B2B & B2C webshop in 1

Deze webshop wordt gebruikt door particulieren maar ook door dealers vanover de hele wereld. In 5 verschillende talen is de webshop bereikbaar voor hun voortverkopers. Elk heeft zijn eigen prijszetting. Maar er is meer! Dankzij de aangepaste toepassing voor het beheren van artikelen, is het toevoegen en aanpassen van artikelen een fluitje van een cent geworden. 
Ook de verwerking van de bestellingen en het exporteren van facturen naar hun extern boekhoudprogramma werkt naadloos op elkaar waarbij de zorgeloze dagtaken voor het verwerken van de bestellingen een plezier geworden zijn.

"Fetch me my things"
Euro-Joe

Producten bedrukken met de

Personalisaties module

Met deze module kunt u uitpakken! Allerlei soorten gadgets kunnen hier geconfigureerd worden zodat uw klanten al online hun product kunnen personaliseren met hun logo, afbeeldingen die u klaargezet hebt in een bibliotheek of hun eigen vrije teksten. De positie kunnen ze bepalen via de editor door te verslepen. Na het bestellen komt er voor u als verkoper een bestand waarbij het ontwerp toegevoegd zit maar ook de originele bestendan die geupload werden door de klant zodat u die nadien niet moet opvragen en onmiddellijk aan de slag kunt met uw bestelling.

DETAILS UIT DEZE WEBSHOP

Meer afbeeldingen

Wil jij ook zo een project?

BENT U OOK BENIEUWD NAAR MEER REALISATIES?

Bekijk een andere case

Caroline Biss
De kleren maken de vrouw

Kom langs of kijk op onze website wat we hebben in onze collectie.


Deback Electrics
De ideale vakman voor jouw project

Creëer sfeer met onze installaties en verlichting.


Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2022 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten