Call us

Ergotherapie Vlaanderen

Portaalsite voor alles ivm ergotherapeuten

WAT?

hebben we voor Ergotherapie Vlaanderen gedaan

Voor ergotherapie mochten wij de site verzorgen. Deze site is vooral informerend en moet de mensen meer uitleg geven over ergotherapie.

Ergotherapie Vlaanderen

Administratie vereenvoudingen met:

Online abonnementen

Vroeger was het heel arbeidsintensief voor de administratieve medewerkster om jaarlijks alle abonnementen in de gaten te houden van de leden van Ergotherapie Vlaanderen. Daarom hebben wij een platform ontwikkeld waarbij de leden jaarlijks via hun persoonlijk profiel op de website hun abonnement kunnen vernieuwen via online payment of overschrijving. Een maand voordien worden al automatisch herinneringsmails gestuurd en wanneer de vervaldatum verstreken is, worden de voorrechten van de leden tijdelijk afgeschermd tot dat de betaling aangekomen is. Deze opvolging is voor de administratie van Ergotherapie Vlaanderen een wereld van verschil.

Haal meer uit uw website dankzij onze

super handig modules

WEETJES OVER

Ergotherapie Vlaanderen

De website van Ergotherapie Vlaanderen wil een portaalsite zijn voor ergotherapeuten, studenten, patiënten, zorgverstrekkers en geïnteresseerden. Iedereen kan hier informatie vinden over ergotherapie in het algemeen en over de werking van deze beroepsvereninging. Ook alle ideeën rondom ergotherapie kunnen hier uitgewisseld worden. Er zijn workshops en studiedagen die georganiseerd worden, vacatures die gedeeld worden, jaarlijkse abonnementen, informatie die kan gelezen worden over alles wat te maken heeft met ergotherapie, zelfstandige ergotherapeuten die hun praktijk voorstellen, ... Een compleet aanbod voor alles over en rond ergotherapie.

Ergotherapie Vlaanderen
##BEDRIJFSNAAM##

WAT KUNNEN WIJ AANBIEDEN

administratie geautomatiseerd

Niet alleen de abonnementen zijn hier bij aangepakt. Ook het inschrijven van een studiedag of een workshop is aangepakt. Vroeger waren heel wat administratieve taken en handelingen nodig bij het controleren van de geldigheid van de leden, de studiedag deelnemers controleren op betaling en op de hoogte brengen van bevestiging van hun deelname, het versturen van betalingsherinneringen, het aanpassen van adresgegevens van leden, ... Kortom veel functies zijn op een efficiënte zijn aangepakt en waar bij elke stap nog steeds manueel kan ingegrepen worden.

"Portaalsite voor alles ivm ergotherapeuten"
Ergotherapie Vlaanderen

Afgeschermde pagina's toegankelijk via

Login systeem met rollen

Bepaalde pagina's zijn enkel weggelegd voor studenten en andere zijn enkel weggelegd voor betalende leden. Sommige zijn voor de beide en andere zijn enkel voor de admins. Na login krijgt elk type lid zijn juiste pagina's te zien. Uiteraard zijn er ook tal van gewone pagina's die voor elke bezoeker zichtbaar zijn. In het profiel van ieder lid zijn er verschillende mogelijkheden. Men kan daar zijn eigen gegevens aanpassen, het wachtwoord veranderen, het abonnement verlengen voor het komende jaar, inschrijven voor studiedagen, zelfstandige praktijk en expertise delen. Een uitgebreid portaal voor elk wat wils.

DETAILS UIT DEZE WEBSHOP

Meer afbeeldingen

WIL JIJ OOK ZO'N PROJECT?

BENT U OOK BENIEUWD NAAR MEER REALISATIES?

Bekijk een andere case

Im Press
Maak een indruk

Stempel en gravure fabrikant voor particulier en dealers


Euro-Joe
Webshop met 10.000den artikelen

Kom langs of kijk op onze website wat we hebben in onze collectie.


Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2022 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten