Call us

Delici

Where flavour meets design

Grafisch een tikkeltje meer

Prachtige beelden

Wanneer een website met lekkere producten ook nog eens beschikt over prachtige foto's om van te watertanden, kan het al niet meer stuk. Bij deze website was de presentatie van de producten van groot belang. De foto's zijn gemaakt door een professional. De website zelf is gestyled in functie van grote mooie foto's op de startpagina waarna bij het scrollen telkens een volledige pagina gevuld wordt. Zo krijg je een speciaal effect tijdens het surfen door de website.

WEETJES OVER

Delici

Delici is een belgische onderneming maar heeft heel wat connecties met de internationale markten. Ze leveren dan ook hun lekkere desserts tot in Amerika.
Doordat ze continu blijven streven naar de beste en de lekkerste desserts, in de beste kwaliteitsverpakking voor zowel de kleine goesting als de big-family portie om te delen met familie of vrienden, krijgt iedereen al het water in de mond, alleen al door er naar te kijken. De smaken zijn gegarandeerd top!

WAT KUNNEN WIJ AANBIEDEN

Informatieve website

De kracht van de foto's en de duidelijkheid van de website zorgt er voor dat de informatie die Delici wil overbrengen naar hun klanten en vooral naar hun potentiële klanten duidelijk is en gemakkelijk terug te vinden op de website. Met een 4-tal pagina's kan Delici al meer dan voldoende weergeven over het wie ze zijn en wat ze doen. Door het surfen op deze website kan je als potentiële klant niet anders dan contact op te nemen om te proeven van hun lekkere desserts. Een prachtig online voorkomen.

Oog voor details

Speels en animaties

Het hoeft niet allemaal saai te zijn om uw informatie weer te geven op een website. Uiteraard hoeft het zeker niet over de top te gaan met flashy animaties of kleuren die bijna pijn doen aan onze ogen. Op deze website is gedacht aan speelse animaties en leuke veranderingen wanneer men met de muis beweegt. Kijk vooral naar het logo, de verschillende potjes bij our kitchen en het team. Leuk en subtiel verwerkt in een mooi geheel.

DETAILS UIT DEZE WEBSITE

Meer afbeeldingen

Dit project is gebouwd met verschillende

super handige modules

BENT U OOK BENIEUWD NAAR MEER REALISATIES?

Bekijk een andere case

Ergotherapie
Vlaams Ergotherapeutenverbond

Een online platform voor ergotherapeuten, waar elke zorgverstrekker, student, geïnteresseerde, zorgbehoevende, etc... alle nodige informatie kan terugvinden. Informeer uzelf over vacatures of zorgverstrekking in deze overzichtelijke website.


Matisse and Henri
De kleren maken de ... jonge kerel!

Een pracht van een webshop met prachtig aanbod aan kinderkledij. Krijg combinaties van passende outfits aangeboden in de vorm van een complete set!


Overtuigd door onze realisaties?

Start uw project

Neem nu contact met ons op om uw webproject te starten!

Bel ons op 0497 55 55 46 of stuur ons een bericht

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.


© 2018 ViTi Network.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten