Call us

Debussere

INTERESTING CARS

OVERZICHTELIJK EN GEBRUIKSVRIENDELIJK

Te koop aanbod

De voertuigen die te koop aangeboden worden staan weergegeven in alfabetische volgorde, maar de lijst kan ook gefilterd worden per merk. Klik gewoon op het icontje en de voertuigen van dit gekozen merk worden direct getoond in het overzicht. De details van de wagens kunnen gemakkelijk gedeeld worden op social media, geprint of gemaild naar vrienden.

WEETJES OVER

Debussere

Debusseré, wagens met klasse tentoongesteld op een website met klasse. Iedereen droomt wel eens om een speciale wagen te bezitten. Bij Debusseré vind je een uitgebreid aanbod aan sportieve luxewagens, U kan via de handige website gemakkelijk alle contactgegevens en technische informatie terugvinden, waarna de verkopers van Debusseré u verder helpen bij de keuze van uw droomvoertuig.

WAT KUNNEN WIJ AANBIEDEN

Automotive webcatalogus

Het ingeven van nieuwe of tweedehands voertuigen kan soms tijdrovend zijn, vooral als dit ook op verschillende zoekertjessites nog eens ingegeven moet worden. Net daarom bieden wij de automotive module aan met mogelijkheid om dit te koppelen aan modix. Dit platform zorgt ervoor dat het ingeven van uw voertuigen maar éénmalig moet gebeuren, en nadien automatisch gesynchroniseerd wordt naar de website zonder enige moeite.

OVERAL BEREIKBAAR

Mobiel vriendelijk

Uiteraard is een mobiel vriendelijke website handig voor onderweg. Vooral als dit dan nog een super handige "bellen" of "email" knop bevat, zodat men bij interesse in het gevonden voertuig direct contact kan opnemen zonder te moeten zoeken naar contactgegevens.

DETAILS UIT DEZE WEBSITE

Meer afbeeldingen

Dit project is gebouwd met verschillende

super handige modules

BENT U OOK BENIEUWD NAAR MEER REALISATIES?

Bekijk een andere case

Matisse and Henri
De kleren maken de ...
jonge kerel

Een pracht van een webshop met prachtig aanbod aan kinderkledij. Krijg combinaties van passende outfits aangeboden in de vorm van een complete set!


Caroline Biss
Stijlvol shoppen

Stijlvol shoppen op een website in een gebruiksvriendelijke, trendy omgeving. Kwaliteitskledij in een klassevol jasje. Meer dan 2000 gebruikers per dag vinden hier hun weg naar een schitterende outfit.


Overtuigd door onze realisaties?

Start uw project

Neem nu contact met ons op om uw webproject te starten!

Bel ons op 0497 55 55 46 of stuur ons een bericht

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.


© 2018 ViTi Network.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten