Call us

Deback Electrics

De ideale vakman voor jouw project

Wat?

hebben we voor Deback Electrics gedaan

Deback Electrics is een elektricien uit de regio Moen. Na lange tijd vond de zaakvoerder het nodig om zijn ouderwetse site te updaten en daarbij ook direct een nieuwe huistijl te creëren. Onze taak hierin was om het volledige design te maken voor zowel online als offline doeleinden. Van het maken van een website en facebook pagina tot het creëren van werkbonnen en een visitekaartje, een groot deel van ons gamma kwam aan bod.

Deback Electrics

Jouw identiteit

Gepersonaliseerde webdesign

Na een grondige analyse van de aangeleverde gegevens en huisstijl, kregen we een beter beeld van wat de noden en waarden waren waarvoor Deback Electrics staat. Hierop borduurden we voort om zo een eerste design te maken van de website dit natuurlijk in de huistijl van Deback Electrics. Daarna werd er nog om feedback gevraagd van de klant om zo tot een finaal resultaat te komen die dan omgezet kon worden in een website. 

Wil je meer te weten komen over webdesigns?

Haal meer uit uw website dankzij onze

super handige modules

een website maken

website met een eigen design

De website is bedoeld om informatie te geven aan de klanten van Deback Electrics en ze ervan te overtuigen om je elektriciteitswerken door hen te laten uitvoeren. Naast een overzichtelijke oplijsting van wat de diensten zijn, was het belangrijk dat de mensen zo snel mogelijk een offerte kunnen aanvragen. Dit door een grote knop te tonen die altijd in beeld staat. Er werd ook een button voorzien om makkelijk en snel de zaakvoerder te bereiken op een wijze die voor iedereen toegankelijk is. Door de warme kleuren en overzichtelijke lay-out maakten we een huiselijke sfeer die vertrouwd aanvoelt. Dit staat dan ook hoog in het vaandel van Deback Electrics.

Deback Electrics
##BEDRIJFSNAAM##

Naast online is offline ook belangrijk

Grafisch vormgeving

Na het designen van de website kregen we ook de mogelijkheid om zowel de online marketing op punt te zetten als de offline. Naast een facebook logo en banner en het opzetten van de facebook pagina, mochten we ook een visitekaartje ontwerpen. We hebben ook werkbonnen, stickers en een schema mogen ontwerpen. Dit allemaal in de huisstijl van Deback Electrics.

" WIJ LATEN ONS LICHT SCHIJNEN OP UW COMFORT EN VEILIGHEID. "
Deback Electrics

Want je wil goed gezien worden

copywriting

Een heel belangrijk onderdeel van de website was de copywriting en het invoeren van SEO.  We hebben een groot deel van de teksten mogen schrijven binnen de leidraad die Deback ons gaf. Hierdoor konden we SEO vriendelijke teksten schrijven en zal dit dan ook een invloed hebben op de score die we in google krijgen. Een belangrijk onderdeel voor die score is het gebruik van de juiste tags(h1,h2,p,..) en de juiste meta data bij iedere pagina. Hier hebben we dan ook zorgvuldig naar gekeken en gebruikt tijdens het coderen van de website.

DETAILS UIT DEBACK ELECTRICS

Meer afbeeldingen

Wil jij ook zo een project?

BENT JE OOK BENIEUWD NAAR MEER REALISATIES?

Bekijk een andere case

Thomas Bradley
Webshop met stijl

Vind het perfecte hemdje voor al gelegenheden. Kijk op op onze stijlvolle site en ondek jouw smaak. dit zowel voor vrouw als man.


Caroline Biss
Stijlvol shoppen

Stijlvol shoppen op een website in een gebruiksvriendelijke, trendy omgeving. Kwaliteitskledij in een klassevol jasje. Meer dan 2000 gebruikers per dag vinden hier hun weg naar een schitterende outfit.


Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2022 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten