Call us

Caroline Biss

Een slimme webshop met stijl

Wiskundige berekeningen voor een

prachtig resultaat

Voor Caroline Biss is het belangrijk dat de modellen er telkens volledig en zo schermvullend mogeijk weergegeven worden. Vandaar dat op sommige schermen de berekening toe laat om 2 rijen modellen te zien bij het overzicht van de catalogus, en dan pas scrollend naar de volgende modellen. Ook bij de detailpagina's is het modell fullscreen weergegeven, en dan bij het starten van het scrollen volgt aansluitend de footer (de onderkant) van de webshop. Op sommige grote beeldschermen kan het zelfs zijn dat er 3 modellen weergegeven worden bij de artikelen. Ook die moeten er voor de volle 100% netjes op staan. Geen halve modellen maar perfect passende berekingen per scherm of apparaat.

WEETJES OVER

Caroline Biss

Caroline Biss biedt de hedendaagse en zelfbewuste vrouw elegante en klassevolle damesmode met glamour allures. Perfect zittende prêt-à-porter collecties die gracieuze eenvoud, subtiele kleuren en nieuwe materialen vlot combineren tot een eigentijds en tegelijk tijdloos geheel. Comfortabele creaties voor elke week- of werkdag, sportieve outfits met een tikkeltje meer, geklede mode voor een avondje uit en sprankelende feestkledij.
Om mee te zijn met de nieuwste trends, kwam de vraag om de webshop aan te pakken volgens de meest geavanceerde methodes. De weergave van de modellen op het scherm, de weergave van de verschillende sets, de weergave van de catalogus etc. Alle facetten zijn belangrijk en moeten perfect, gebruiksvriendelijk en fantastisch mooi op de website weergegeven worden.

WAT KUNNEN WIJ AANBIEDEN

Een slimme webshop.

Niet alleen de weergave van de pagina's is heel belangrijk en met veel maatwerk aangepakt, ook de opvolging van de bestellingen, de winkelmandjes die niet voltooid worden, de nieuwsbrieven, de plaats van waar de bezoekers op de site komen etc. Er is hier heel wat technisch vakwerk die achter de schermen heel wat taken aanpakt. De webshop is dan ook naadloos gekoppeld aan het ERP systeem waarbij bestellingen, voorraad, klanten, ... gesynchroniseerd worden in beide richtingen. De leveringstermijn van de stock alleen al houd rekening met de plaats van het product in het productieproces (snijden - strijken - quality check - transport). Ook met de stock van de verschillende winkels is in rekening gebracht. De verschillende systemen praten met alkaar op elk vlak. Sterk staaltje techniek.

Zoek de perfecte vestiging via de

Store locator

Via de store locator worden alle vestigingen weergegeven op een custom google maps kaart. De vestigingen staan per land en bevatten ook de adresgegevens, contactgegevens, telefoonnummers en openingsuren. De storelocator kan ook gebruikt worden om te zoeken op de dichtsbijzijnde locatie vanaf uw thuisadres of dichts bij een publieke plaats of de stad waar u wenst te gaan shoppen. Het zoek resultaat geeft het dichtsbijzijnde punt eerst terug, gevolgd op de volgende resultaten gerangschikt op afstand vanaf het zoekpunt.

DETAILS UIT DEZE WEBSHOP

Meer afbeeldingen

BENT U OOK BENIEUWD NAAR MEER REALISATIES?

Bekijk een andere case

Im Press
Stempels & Gravure

Wil je uw stempel drukken? Bij Im Press vindt u alle soorten, maten, kleuren ... U kan op deze website zelf uw stempel en gravure samenstellen en laten maken


Debussere
Wheels with style

Debussere, wagens met klasse tentoongesteld op een website met klasse. Iedereen droomt wel eens om een speciale wagen te bezitten.


Overtuigd door onze realisaties?

Start uw project

Neem nu contact met ons op om uw webproject te starten!

Bel ons op 0497 55 55 46 of stuur ons een bericht

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.


© 2018 ViTi Network.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten