Call us

7 krachtige tips om trafiek naar je website te verhogen 2019

Ben je ook op zoek naar tips om meer trafiek te krijgen naar je website? Heb je allerlei dingen geprobeerd maar je merkt dat er nog geen succes is? Wel, hier zijn 7 krachtige tips waarmee je meteen aan de slag kan om meer trafiek te krijgen op je website.

7 krachtige tips om trafiek naar je website te verhogen 2019

1. Update je bestaande content

Als je heel wat blogs of content op je website hebt, kan het wel zijn dat je oudere content helemaal onderaan staat bij Google, omdat die net zo oud zijn. Een eenvoudige oplossing hiervoor is om je oude content te bekijken en zien of je die nog kunt vernieuwen.

 • Kloppen de meta en de title tag nog.
 • Is er nog informatie dat je kan verwijderen.
 • Kan je nog nieuwe informatie toevoegen.

2. Gebruik sociale media verstandig

Iedereen weet dat je actief moet zijn op sociale media. Mensen vergeten dat je met je sociale media zo je website kan ondersteunen. Wanneer je een post plaatst, zorg ervoor dat mensen willen doorklikken naar je website. Bv. 7 krachtige tips om trafiek naar je website te verhogen. Hier zet je een link naar je website.

3. Snelheid van je website

3 seconden en niet langer anders raken jouw bezoekers ongeduldig en klikken ze weg van je website. Wat gebeurt er als het wel langer duurt dan 3seconden? Wel, volgens Google gebeurt er dit

 • 57% van je bezoekers klikken weg als het langer dan 3 seconden duurt.
 • 80% van de bezoekers beslist om nooit naar je website terug te keren.
 • 50% gaat de negatieve ervaring van de website delen met zijn vrienden.

4. Podcast

Tegenwoordig is podcast enorm aan het groeien. In de plaats van lange teksten te plaatsen probeer ook soms eens een podcast te nemen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je elke dag en voor altijd een podcast moet plaatsen, neen dat is niet de bedoeling. Probeer 2 podcasts maximaal per maand te plaatsen zodat je ruimte hebt voor andere content. Je zal later merken dat de bekendheid van je website de hoogte zal ingaan.

5.Virale content

Zorg voor content dat viraal gaat. Hiervoor moet je zorgen dat je content hebt die jouw doelpubliek kan aanspreken. Hier krijg je enkele tips wat een virale content allemaal kan hebben:

 • Een afbeelding.
 • Een video.
 • Herkenning in je tekst.
 • Lange artikels hebben meer kans om viraal te gaan dan korte teksten.
 • Call-to-action in je artikel.
 • Emotie

6. Sociale media gebruiken op het juiste moment

Gebruik je sociale media wanneer jij denkt dat het beste is. Ga niet af van je buikgevoel, neen dat is niet de bedoeling. Vergelijk jouw oude posts en kijk wanneer jij het meeste interactie of meeste likes had van je bezoekers. Zo kan je weten wanneer jouw doelpubliek het meeste online was om ze dan te kunnen verwijzen naar je website.

7. Zorg dat je gevonden wordt -> SEO

Zorg ervoor dat je gevonden wordt door Google. Het is van belang dat Google weet dat je bestaat. Hiervoor is het belangrijk dat je jouw zoekwoorden optimaliseert zodat mensen jouw kunnen vinden.

Bv. je bent een bedrijf gespecialiseerd in het verkoop van huizen. Je zorgt ervoor dat je actief bent in Google door zoekwoorden te gebruiken als ‘te koop huizen’ of ‘te huur huizen’ of ‘te koop huis regio West-Vlaanderen’ zoek naar woorden waar jij denkt dat jouw publiek zal gaan zoeken.

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.


© 2020 ViTi Network.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten